Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Par VGK+ К списку тем
Ответы (16)
Ziņojums par valsts soc. apdr.... там всего 7 строк, а мне надо 17 пробовала вставить строку не получается ( не разрешает), что делать?
Galvol 09.11.2005 21:01
742 сообщения на сайте
742 сообщения на сайте
Nezinu, man neizdodas:(
Atverot ir teksts: "Šis ir kompānijas "Sensomedia" izstrādāts dokuments" un "Aizpildiet sekojošas lapas: Aliekamās personas nosaukumus, Juridiskā adrese, Tālrunis, Reģistrācijas Nr."
Es neredzu "dokuments". Tas ir tikai augstākminētaja tekstā. Pārējā lapa ir tukša.
Atverot ir teksts: "Šis ir kompānijas "Sensomedia" izstrādāts dokuments" un "Aizpildiet sekojošas lapas: Aliekamās personas nosaukumus, Juridiskā adrese, Tālrunis, Reģistrācijas Nr."
Es neredzu "dokuments". Tas ir tikai augstākminētaja tekstā. Pārējā lapa ir tukša.
Timani, paskatieties blakus, ir excel sheet (lapas) ar nosaukumiem PVN, PVN1 PVN2 PVN3, tas kur ir informācija saucas titullapa.
Skataties apakšā > tur, kur ir lapas nosauk. (sheet).
Liepupe 09.11.2005 21:06
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
PVN меня открывается все нормально, но там также в приложении нужно будет добать строчки больше в раз 7-8 имеющихся, а довавить не получается.
Galvol 09.11.2005 21:09
742 сообщения на сайте
742 сообщения на сайте
Timani, paskatieties lejā ši exceļ formāta PVn deklarācijā, tā lapa, kur ir informācija par ko minējāt ir ierakstīta excel faila pirmajā lapā un lejā tur stāv nosaukums "Titullapa", blakus tai ir nosaukumi PVN pēc tam nosaukums PVN1 utt, ar peli nospiediet uz PVN vai PVN1 un atvērsies nākošā lapa ar atiecīgo nosaukumu uz kura nospiedīsiet.
Cleo, Спасибо большое, теперь действительно получается вставить доп. строки.
Galvol 09.11.2005 21:26
742 сообщения на сайте
742 сообщения на сайте
Atverot lapu, tā bija nobīdīta lejā, tāpēc arī nesanāca.
Beidzot tiku skaidrībā.
Cleo, liels paldies par pacietību.
Beidzot tiku skaidrībā.
Cleo, liels paldies par pacietību.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть