Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Padalieties pieredzē! Lūdzu. К списку тем

Padalieties pieredzē! Lūdzu.
Varbūt sis jautājums arī ir bijis kādreiz apskatīts.... Kas un ka notiekas, ja iesniedz iesniegumu par PVN priekšnodokļa atmaksāšanu. VID teica ka iesniegums tiek izskatīts mēneša laikā. Bet mani interesē, ko ir baudījuši Jums? Kam jāpievērš vislielākā uzmanība?
Julita
Julita 10.11.2005 10:28
105 сообщений на сайте

Ответы (6)

kā kuram. Ja pirmo reizi, tad iespējams būs tematiskā pārbaude.
Cleo
Cleo 10.11.2005 10:59
19235 сообщений на сайте
nu pats galvenais ko bauda parasti ir kase, bet Cleo pareizi pateica- kā kuram.manvakar baudīja tieši attaisnojuma dokumentus, kases grāmatu, kases orderus.jā, kas attiecas uz jases orderiem, paskatieties vai tie ir parakstīti visas ailītēs, kur tiek prasīts paraksts un vai visas ailītes ir aizpildītas.
Indrina
Indrina 10.11.2005 11:15
нет сообщений на сайте
ai!atvainojos drukas kļūda- bija domati kases orderi.
Indrina
Indrina 10.11.2005 11:16
нет сообщений на сайте
Skatoties kāds Vid.Varpārbaudīt tikai to periodu par kuru prasāt,var pārbaudīt periodu no iepr.temat.pārbaudes,var nepārbaudīt vispār neko.
Valentinar
Valentinar 10.11.2005 11:35
411 сообщений на сайте
Vispār es ļoti uztraucos. Par gramatvedi stradaju tikai 1.5 gadus. Tematiskā parbaude bija tikai kad uzņemums uzsāka darbību. Principā ieņēmumi nekādi lielie jau nav, pagaidām iet tikai labiekārtošanas darbi.
Julita
Julita 10.11.2005 12:04
105 сообщений на сайте
Vai bieži lūdz atgriezt PVN pārmaksu? Man jau liekas ka neviens to naudu atgriezt īpaši negrib.
Julita
Julita 10.11.2005 12:07
105 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.