Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grozījumi Darba likumā
2. Izteikt 44.pantatrešo daļu šādā redakcijā:
“(3)Ar kapitālsabiedrības izpildinstitūciju locekļiem slēdzams darba līgums, ja vien viņi netiek nodarbināti, pamatojoties uz citu civiltiesisku līgumu. Ja kapitālsabiedrības izpildinstitūciju locekļi tiek nodarbināti, pamatojoties uz darba līgumu, tas slēdzams uz noteiktu laiku.”
Kā pareizi saprast šīs izmaiņas???!!!
Ответы (9)
А тут и изменений особых не было. Исключили из статьи должностных лиц КМ. У них своя тусовка.
А это положение было давно. С членами исполнительного органа должен быть заключен договор. Или трудовой или какой-нибудь другой.
Если трудовой, то он заключается на определнный срок. Это потому что члены правления выборные и срок их полномочий ограничен.
Vai ar visiem valdes locekļiem ir jāslēdz līgums?
Нет, я думаю, только с теми, кто осуществляет какие-то управленчески функции, а попросту говоря, работает.
Pamatojoties uz Komerclikuma 224.panta3.d.valdes locekli ievēlē uz 3 gadiem,tāpēc darba līgums slēdzams uz noteiktu laiku.Mazosuzņēmumos parasti ir viens valdes loceklis vai valdes priekšsēdētājs.
Nu bet tad kā sanāk.. ja mūsu direktors pie reizes ir vienīgais valdes loceklis un priekšsēdētājs un viņam ir darba līgums, tad ar viņu ir jāslēdz vēl viens līgums, vai kā??
А вы почитайте внимательно первый пост.
Ar kapitālsabiedrības izpildinstitūciju locekļiem slēdzams darba līgums, ja vien viņi netiek nodarbināti, pamatojoties uz citu civiltiesisku līgumu.
Nu tad nav jāslēdz atsevišķi, bet tad uz 3 gadiem vai var būt beztermiņa??
Должен быть на 3 года. Все равно через 3 года полномочия закончатся.
Потом надо валду переизбрать и бумажки в Регистр предприятий отнести. Тогда можно новый договор писать.
Закрыть
Краткое описание нарушения