Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Nav rēķināts pamatlīdzekļiem nolietojums К списку тем

Nav rēķināts pamatlīdzekļiem nolietojums
Gudrās galvas!!!! lūdzu palīdziet! Sāku darbu jaunā darbavietā. Pieķēros sakārtot pamatlīdzekļus, par 2005. gadu, bet atklāju, ka uzskaitē ir pamatlīdzekļi, kuriem nolietojums pēdējo reizi aprēķināts 2003.gadā!!!!! Ir arī tādi, kas stāv no 2001.gadaun nav ne nolietoti ne norakstīti! Ko man tagad darīt??????
Aiia
Aiia 11.11.2005 21:27
57 сообщений на сайте

Ответы (5)

Jānoskaidro vai tie ir izmantoti saimn.darbībā?Ja ir,tad jāveic korekcijas sask.argr-bas standartiem.
Valentinar
Valentinar 11.11.2005 21:51
411 сообщений на сайте
Piebildīšu-finansu gr-bā var rēķināt noliet.neatkarīgi no izmantoš.
Valentinar
Valentinar 11.11.2005 21:52
411 сообщений на сайте
Viss ir izmantots saimniecskai darbībai. Vai es varu sastādīt aktu un viņus norakstīt tagad 2005. gadā (pat tādus, kuri jau bija jānosraksta 2003.gadā)? Derīgās lietošanas laiks jau sen ir beidzies... Tas jau arī nozīmē, ka UIN par 2004. gadu ir nepareizi aprēķināts, bet to nu es gan laikam nepāarēķināšu.... nu izmisums nu......
Aiia
Aiia 11.11.2005 22:02
57 сообщений на сайте
Piebilde- ja vienu un to pašu jautājumu uzdosiet daudzās sadaļās- tas tiks izdzēsts vispār.
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 11.11.2005 22:08
2608 сообщений на сайте
Ļoti atvainojos VGK redaktoram, bet ieliku 3 sadaļās, jo ne vienmēr visu visu izlasa un man ir svarīgi iegūt informāciju, kuru vēlos iegūt.
Aiia
Aiia 11.11.2005 22:47
57 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.