Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
poisk К списку тем
Anoli21 17.11.2005 18:10
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
Ответы (18)
В окошечко вписываеться слово, по которому осуществляется поиск. Только надо учесть, что написано может быть по-русски, по-латышски, и транслитом по-русски.
пишете в окошечке ключевое слово,например, "договор" и нажимаете поиск, только учтите что могут быть варианты типа - договор,dogovor,līgums,лигумс
Tanjushkas 17.11.2005 18:13
1465 сообщений на сайте
1465 сообщений на сайте
Spasibo,poprobuju, no poka ničego ne polučalos.
Anoli21 17.11.2005 18:14
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
ura!POLUČILOS!ja prosto ne doxodila do konca.spasibo
Anoli21 17.11.2005 18:19
20 сообщений на сайте
20 сообщений на сайте
Да, надо немного подождать, пока происходит поиск. В это время и стоит перед глазами эта непонятная страница, которую мы никак не можем переделать.
Your search is in progress and you will be taken to the results in a moment. Thank you for your patience. /Ваш поиск находится в прогрессе и вы будете взяты в результаты вмиг. Спасибо за ваше терпение./
Click here if you do not want to wait any longer
(or if your browser does not automatically forward you) /Щелкание здесь, если вы не хотите ждать чего угодно дольше (или если ваш браузер автоматически не пересылает вас)/
vislabāk man patika latviskais tulkojums
Jūsu meklējums ir progresā un jūs būt ņemtam pie rezultātiem acumirklī. Paldies par jūsu pacietību.
Sunītis šeit ja jūs negribat gaidīt ilgāk
(vai ja jūsu pārlūks automātiski nepārsūta jūs).
Kāpēc tulkoja kā sunītis? Click drīzāk jau būtu klikšķis šeit
Click here if you do not want to wait any longer
(or if your browser does not automatically forward you) /Щелкание здесь, если вы не хотите ждать чего угодно дольше (или если ваш браузер автоматически не пересылает вас)/
vislabāk man patika latviskais tulkojums
Jūsu meklējums ir progresā un jūs būt ņemtam pie rezultātiem acumirklī. Paldies par jūsu pacietību.
Sunītis šeit ja jūs negribat gaidīt ilgāk
(vai ja jūsu pārlūks automātiski nepārsūta jūs).
Kāpēc tulkoja kā sunītis? Click drīzāk jau būtu klikšķis šeit
Cleo, tai ir automātisks tulkojums ar Pragmas palīdzību? Es jau domāju ka tas viss ir rakstīts mūsu lapā meklēšanas procesā..................
da nē, to es iztulkoju, automātiski tas netulkojas, bet Jūs jau to varētu tā uztaisīt, lai brīdī kamēr gaidi ir jautri palasīt
Cleo
Kā jums vienmēr izdodas visi šie pigori?
Tiklīdz palasu, tā nevaru vien beigt smieties.
Mēs pagaidīsim - līdz pensijai, tāpat kā daža laba grāmatvede, kura gaidīšot līdz pensijai, kamēr viņai atveras... - kādā citā diskusijā.
Jau vēders sāp no smiekiem.
Kā jums vienmēr izdodas visi šie pigori?
Tiklīdz palasu, tā nevaru vien beigt smieties.
Mēs pagaidīsim - līdz pensijai, tāpat kā daža laba grāmatvede, kura gaidīšot līdz pensijai, kamēr viņai atveras... - kādā citā diskusijā.
Jau vēders sāp no smiekiem.
Aivars007 (aģent ) acīmredzot tas atkarīgs no mana noskaņojuma, ir vieta pigoriem ir vieta nopietnām sarunām. Iztulkojot to tekstu man pašai smiekli nāca par sunīti, bet tā nu iztulkoja un tekstu "(vai ja jūsu pārlūks automātiski nepārsūta jūs)." es pirmo reizi izlasīju kā (vai ja jūsu pārlūks automātiski nepasūta jūs)."
Ļoti jācer, ka mūsu pārlūks mūs nepārsūtīs un arī nepasūtīs...
Tā jau ir, ka labs noskaņojums vienmēr ir nepieciešams, tikai kur gan lai to ņem pietiekošā daudzumā?
Tā domā "Aģents"
Tā jau ir, ka labs noskaņojums vienmēr ir nepieciešams, tikai kur gan lai to ņem pietiekošā daudzumā?
Tā domā "Aģents"
kur? tikai sevī Mosties agri, skrien, niekojies ar šokol
adi un seksuāls noskaņojums tev nebūs ilgi jāmeklē Un ja ir seksuāls noskaņojums tad ir labs noskaņojums.
adi un seksuāls noskaņojums tev nebūs ilgi jāmeklē Un ja ir seksuāls noskaņojums tad ir labs noskaņojums.
Mosties agri, skrien, niekojies ar šokolādi un seksuāls noskaņojums tev nebūs ilgi jāmeklē atkal jau garumzīmes vietā enter nospiedās
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть