Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kādas metodikas jāizstrādā uzņēmumā К списку тем
kādas metodikas jāizstrādā uzņēmumā
kādas metodikas jāizstrādā uzņēmumā?
cik zinu tad vajag:
kontu plāns
kaut ko esmu dzirdējis par grāmatvedības politiku
ja varētu paskaidrot tuvāk kas un kā
paldies jau iepriekš
Ответы (72)
Bet ko es teicu?
Man taču vienmēr ir taisnība...
Kā tajā instrukcijā - 1.p. - Priekšniekam vienmēr taisnība. 2.p. - Ja priekšniekam nav taisnība, skaties Instrukcijas 1.p. ...
Mani joprojām vēl nomoka neziņa - vai visa šī sarakste palīdzēja Mārcim izstrādāt pareizu metodiku? :-?
droši vien, ja jau viņš teica paldies
No tiem paldies sen jau visas kabatas cauras. Labāk viens mazs saņurcīts piecītis nekā liels paldies, vai ne?
Un kādā kontā to paldies lai iegrāmato? Vieni kreņķi.
Ja nu vienīgi kā nemateriālo ieguldījumu, bet tad atkal norakstīšanas periods - 5 gadi!
Būtu skaisti - bilancē aktīvā atlikumā 4/5 no paldies, 1/5 no paldies - uz izdevumiem.
paldies nepilda kabatu, bet silda sirdi
ES esot atvasinājums.Interesanti, kā es varu būt atvasinājums?
"es" manuprāt kad es mācījos skolā - bija vietniekvārds
Nekur nebija rakstīts, ka "es" ir atvasinājums. Tas patiešām bija un joprojām laikam arī saucas par vietniekvārdu.
Atvasinājums pēc manām domām ir "Aivareno", es sliecos domāt, ka no vārda Aivars, tāpēc arī tā rakstīju.
Esmu gatavs atvainoties, ja esmu sagādājis kreņķus vai neērtības šī vārda (nika) īpašniekam.
Aivars, neķer kreņķi, mēs arī domājām ka viņu (Aivareno) sauc Aivars, a nikā
šis nesaka kā viņu sauc, bet mēs tagad zinam, ka viņam ir 30 gadu
Es te no dažiem jaunākiem studentiem par sevi noskaidroju, ka tiešām skolā tagad tā mācot, es ir gan personas vietniekvārds, gan atvasinājums no vārda "sev". Nezinu kā, manas smadzenes to vēl nav sagremojušas, bet tā nu mācot jaunos skolniekus. :))
Ja nesaka, kā viņu sauc, tad jau laikam tomēr būs atvasinājums...
Lai ir atvasinājums, ja tā vēlaties.Man taču tas netraucē.
es gan savu vārdu neslēpju
Bet es slēpju un kas gan tur slikts?
vai tad es teicu, ka slikti?
Es arī saku, ka tur nav nekā slikta. Atvasinājums paliek atvasinājums. Man jau arī ir piekabināts 007 - pasē jau man nav šo ciparu.
Un kas tur slikts? Tikpat labi varēja būt 005 vai 009, kāda starpība.
Drīz Ziemassvētki. "... Ka tik Sniegbaltitei labi..."
un sniegbaltītei labi? Pie mums pat sniega vēl nav, vismaz vakar nebija, šorīt vēl pa logu neesmu skatījusies.
Sniega, ka uziet. Jāiziet ārā, pa logu vabūt nevar saskatīt...
Apsveicu visus pirmajā Adventes svētdienā!
Закрыть
Краткое описание нарушения