Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Grāmatvedības programma autoservisam? К списку тем
Ответы (15)
Man nav .
Hahaha 24.11.2005 09:06
29 сообщений на сайте
29 сообщений на сайте
Nosūtīju Jums informāciju uz E-mail.
Martans 25.11.2005 11:21
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
Guntra vēlētos uzzināt vai Jūs izvēlējāties servisam programmu 1C.Manarī ir autoserviss un gribam mainīt programmu.Lūdzu palīdziet:(
Odriite 30.11.2005 10:11
46 сообщений на сайте
46 сообщений на сайте
pērkot programmu 1C gan būtu jāņem vērā, ka šo programmu izplata padsmit firmas un katrai ir savs atsķirīgs modulis, tā ka viena firma nekad netiks galā ar no kādas citas firmas nopirkto 1C. Paziņai tieši tā iznāca, ka nezin kuram ko prasīt. Uzskatu, ka vislabāk programmu pirkt no firmas, kura ir vienīgā izstrādātāja, tad arī būs droši, ka viss būs čikiniekā.
Storno 30.11.2005 14:50
1392 сообщения на сайте
1392 сообщения на сайте
Storno, 1C programmas Latvijā ne IZPLATA, bet IZSTRĀDĀ padsmit firmas. Katra ir vienīgā savas Latvijas versijas izstrādāja. Latvijā pārdodās padsmit pavisam dažādas 1C programmas, nevis moduļi. Un ja rodas kādi jautājumi,loģiski būtu viņus atrisināt tanī firmā, kur Jūs esat nopirkušu šo programmu:)
mani interesē, kā izpētījāt dažas programmas? Vai tikai izlasot aprakstu vai tomēr reāli atverot programmu un pamēģinot tajā kaut ko ievadīt? Ja reāli programmā, tad kādā veidā Jūs tiekat pie tām programmām? ņemat demo versiju vai pie draugiem kādiem pētāt?
Es arī gribētu papētīt, bet man apkārt galvenokārt visi strādā ar Tildes Jumi un Zalkti. 1C iemetu aci, bet reāli neizpētīju (nesanāca), bail svešā datu bāzē kaut ko sabojāt.
Es arī gribētu papētīt, bet man apkārt galvenokārt visi strādā ar Tildes Jumi un Zalkti. 1C iemetu aci, bet reāli neizpētīju (nesanāca), bail svešā datu bāzē kaut ko sabojāt.
Manuprāt Kentaurs Integra baiss murgs.Gr-derādīja izdrukas,nepārskatāmas.Arī lasīju atsauksmes-ka nekā tur laba nav.
Valentinar 01.12.2005 10:53
411 сообщений на сайте
411 сообщений на сайте
Man ļoti patīk Jumis, Salīdzinoši lēta, ļoti vienkārša un ērta lietošanā, regulāri tiek piegādātas visas izmaiņas, kas saistītas ar likumdošanas izmaiņām, visu laiku attīstās.
es arī par Tildes Jumi - ļoti viegli apgūstama , forša programma.
Indrina 07.12.2005 11:22
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
japiezīmē, ka patreiz strādāju arī ar 1C 7.7 un Ewerest, bet Tildes Jumis man patīk labāk.
Indrina 07.12.2005 11:23
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Esmu strādājusi ar Uvi, nedaudz Tildi un nācās saskarties ar Kentauru Integra.
Mans viedoklis- negribu viņu redzēt. Viss ir kaut cik ciešami kamēr nav kļūda dokumenta ievadā. kad jāsāk labot ievadītais dokuments- viens murgs. Piemēram 'bankas dokuments sagatavots ar kļūdainu datumu jeb sagatavots no 1 bankas konta bet šefs caur internetbanku apmakā no cita konta- vienīgais labošnas veids-dzēst dokumentu un sākt no sākuma. Ja grib nodrošināt norēķinu uzskaiti: ja bankas dokuments tiek sagatavots kā brīvais dokuments- nepiesaistot uzreiz apmaksātam dokumentam- atkal tā spēlīte jāšāk no sākuma- pilnībā izdzēšot dokumentu. Vēl trakāk ir ja atnes avansa rēķinu uz tā pamata veic maksājumu un preci saņem nākošajā dienā. reģistrējot darījumus reālajos datumos nav iespējams maksājuma uzdevumam piesaistīt pavadzīmi kas izrakstīta vēlāk- Vienīgais variants- ievadīt avansa rēķinu, to apmaksāt un pavadzīmes apmaksu veikt dzēšot avansu.
Var jau būt ka tā programma man noriebās pirms iemācījos kārtīgi ar viņu strādāt bet es labāk tālāk no viņas. Lai būtu kaut cik objektīva- ja līdz galam visu izdara pareizi tad norēķinu uzskaite ideāla ( gan galvenajā grāmatā gan norēķinu uzskaites kartiņās ar katra dokumenta apmaksu-protams ja iemanās pielietot atlases filtrus un ar prātu izveido savus atskaišu izdruā rādāmo dokumentu parametrus ( piemēram caur filtru iestāsta- rādīt tikai perioda sākumā neapmaksātos dokumentus un pārskata periodā raeģistrētos pirkuma vai pārdevuma dokumentus.
Uvis ir ar vecām programmas izstrādes tradīcijām ( Vecais labais DOS Apvārsnis) un nekāda vaina.Tildidarbojos dažus gadus atpakkaļ un par jaunākajām versijām viedokļa nav.
Mans viedoklis- negribu viņu redzēt. Viss ir kaut cik ciešami kamēr nav kļūda dokumenta ievadā. kad jāsāk labot ievadītais dokuments- viens murgs. Piemēram 'bankas dokuments sagatavots ar kļūdainu datumu jeb sagatavots no 1 bankas konta bet šefs caur internetbanku apmakā no cita konta- vienīgais labošnas veids-dzēst dokumentu un sākt no sākuma. Ja grib nodrošināt norēķinu uzskaiti: ja bankas dokuments tiek sagatavots kā brīvais dokuments- nepiesaistot uzreiz apmaksātam dokumentam- atkal tā spēlīte jāšāk no sākuma- pilnībā izdzēšot dokumentu. Vēl trakāk ir ja atnes avansa rēķinu uz tā pamata veic maksājumu un preci saņem nākošajā dienā. reģistrējot darījumus reālajos datumos nav iespējams maksājuma uzdevumam piesaistīt pavadzīmi kas izrakstīta vēlāk- Vienīgais variants- ievadīt avansa rēķinu, to apmaksāt un pavadzīmes apmaksu veikt dzēšot avansu.
Var jau būt ka tā programma man noriebās pirms iemācījos kārtīgi ar viņu strādāt bet es labāk tālāk no viņas. Lai būtu kaut cik objektīva- ja līdz galam visu izdara pareizi tad norēķinu uzskaite ideāla ( gan galvenajā grāmatā gan norēķinu uzskaites kartiņās ar katra dokumenta apmaksu-protams ja iemanās pielietot atlases filtrus un ar prātu izveido savus atskaišu izdruā rādāmo dokumentu parametrus ( piemēram caur filtru iestāsta- rādīt tikai perioda sākumā neapmaksātos dokumentus un pārskata periodā raeģistrētos pirkuma vai pārdevuma dokumentus.
Uvis ir ar vecām programmas izstrādes tradīcijām ( Vecais labais DOS Apvārsnis) un nekāda vaina.Tildidarbojos dažus gadus atpakkaļ un par jaunākajām versijām viedokļa nav.
Gunta 13.12.2005 21:59
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть