Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Dazhi jautaajumi К списку тем

Dazhi jautaajumi
Luudzu paliidziet tikt galaa ar sekojoshaam probleemaam:

1. SIA atrodas telpaas, kas pieder taas iipashniekam. Telpaas arii tika veikts kapitaalais remonts uz SIA reekjina. Vai ir iespeejams nosleegt taadu nomas liigumu, kas paredz ka nomas maksa netiek maksaata, ja uznjemums remontee telpas? Vai taadaa gadiijumaa buutu jaamaksaa IIN?

2. Ko dariit, ja ir palicis diezgan liels paraads piegaadaataajam, kursh reaali vairs neeksistee, taatad sho naudu nav kam samaksaat?
Ox
Ox 17.03.2003 16:25
нет сообщений на сайте

Ответы (4)

Parādu var norakstīt, taču par šo summu jāpalielina ieņēmumi un jāsamaksā UIN.
Winky
Winky 17.03.2003 17:51
нет сообщений на сайте
надо составить договор об аренде в кот. указано ,что вместо ар.платы -кап ремонт,договор закл на опр срок у меня было 36 мес. сумма делится указать отдельно НДС он не входит в опл ареды и спис. тем же месяцем,был аудит-принял.
Tatjanajj
Tatjanajj 18.03.2003 09:34
нет сообщений на сайте
Liels paldies par atbildeem! Tomeer es nedaudz nesapratu kaa Juus to domaajaat ar PVN un kas ir jaanoraksta tajaa pashaa meenesii? Tad man ir veel viens jautaajums: kaa paliek ar izdevumiem remontam - tos es tachu arii nevaru norakstii uzreiz. Ja nav gruuti varbuut vareetu mineet konkreetus konteejumus.

Un kaa paliek ar IIN? Gadiijumaa, ja es iipashniekam maksaatu par telpu nomu, tad man tas IIN buutu jaaietur izmaksas briidii, bet kaa paliek ja noma tiek segta ar remonta izmaksaam?
Ox
Ox 18.03.2003 09:48
нет сообщений на сайте
es dariju ta-piemers : līgums no 01.12.2002-01.12.2005-36men līguma noteikts ka kap.rem.summasastada 3540.00(pilikuma visas dok)(t.sk. pvn18% 540.00)remonts , bija 10,11-2002 okt2002 saņemu PPR 3000.00LS materiali remontam 540.00 PVN šita summa izgajusi ka priekšnod okt.2002( D-t)talak 3000:36=83.33 D-t nomas maksa 2002.g 2916.66-D-t nakošo periodu izmaksas,jus saprotat ka ta ir tikai piemers kapremontu netaisa par2 men.unar1 PPR

---ja naudas ipašniekam nemaksas to i paziņojums Nr 4 nav janodot
Tatjanajj
Tatjanajj 18.03.2003 10:47
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.