Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Advente К списку тем

Advente
Vēlreiz sveiciens ar klusā laika iestāšanos! Ja pareizi saprotu, tad šajā laikā visiem jābūt draudzīgiem un savstarpēji saprotošiem, gaidot Ziemassvētku brīnumu.

Nekādu kašķu un nekādu savstarpēju apvainojumu.

Lai miers šajā forumā un lai grāmatvežiem labs prāts!
Aivars007
Aivars007 28.11.2005 09:39
26984 сообщения на сайте

Ответы (12)

Взаимопонимание дожно быть всегда, а не только перед Рождеством, а рабочие "ссоры"-это нормально, для впускания адреналина.
Esk
Esk 28.11.2005 09:49
1147 сообщений на сайте
Vēl - labestīgiem, izpalīdzošiem.

Aivar007 - es pati tikai nupat uzzināju, ka mēs nepareizi lietojam šo vārdu - ir vārds "advents" (vīriešu dzimtē ar galotni "s", no vārda adventus).
Bima
Bima 28.11.2005 10:04
722 сообщения на сайте
Bima -kaut ko uzzināt nekad nav par vēlu, paldies par izskaidrojumu!

Ne jau velti laikam saka - mūžu dzīvo, mūžu mācies, vienalga par muļķi nomirsi...
Aivars007
Aivars007 28.11.2005 10:14
26984 сообщения на сайте
Man pārdomas rada vārds "Ziemassvētki", svētkus svinam katrs savādāk, es svinu Ziemsvētkus- Kristus dzimšanas dienu, citi svin Ziemai svētkus
Tore
Tore 28.11.2005 11:02
981 сообщение на сайте
Tore - kā lai zina, kas vairs tagad ir pareizi.

Mani, piemēram, tracina, ka "finansu" kļuva par "finanšu", ka "likums nosaka" kļuva par "likums noteic", ka "ieraudzīsiet" kļuva par "ieraudzīsit", tādu piemēru ir simtiem.

Tautas dziesmās tiešām bieži sastopam vārdu "Ziemsvētki", Jums taisnība. Taču tautai mutē joprojām ir "Ziemassvētki".

Nu ko tur lai dara? Galvenais, lai šie svētki ir, lai ir prieks par tiem, lai blakus ir mīļi cilvēki. Tā es domāju. Un Jums visiem to arī novēlu, kaut gan vēl jau daudz par agru.
Aivars007
Aivars007 28.11.2005 11:27
26984 сообщения на сайте
Labu vēlēt nekad nav par vēlu, tā jau esam pieraduši, pieminēt to slikto un labu vārdu paldies pateikt aizmirstam
Tore
Tore 28.11.2005 11:32
981 сообщение на сайте
Tore

Tas nu gan - labus vārdus dzirdam arvien retāk un retāk.

Ja mēs visi spētu atcerēties, cik ļoti palīdz labs vārds - gandrīz visos dzīves gadījumos, ticiet man.

Ja man būtu tāda iespēja, es visām Jums labprāt pateiktu kādu labu vārdu. Jo labi vārdi sirdi silda.
Aivars007
Aivars007 28.11.2005 11:46
26984 сообщения на сайте
Aivar007, nu labs vārds Jums no manis:) Ar Jūsu aktīvu līdzdalību šeit bieži var uzlabot savu ne vienmēr labo garastāvokli:) Pārējiem ari priecīgu adventes vai adventa laiku , nu vairs nesaprotu kā būtu pareizāk:)
Ilma
Ilma 28.11.2005 11:51
30495 сообщений на сайте
Ilma

Mīļš paldies!

Es ne jau pateicības dēļ, taču tomēr patīkami un jauki izlasīt par sevi kādu labu vārdu.

Ar labām grāmatvedības zināšanām "paspīdēt" nevaru, tāpēc cenšos Jums visiem un visām vismaz garastāvokli uzlabot šajās pa pusei tumšajās dienās. Ļoti labi zinu un saprotu, ko grāmatvežiem nozīmē gada beigas un sekojošais janvāris.
Aivars007
Aivars007 28.11.2005 11:55
26984 сообщения на сайте
Paldies Jums, Aivars007, par novēlējumiem visiem grāmatvežiem un gribētu arī novēlēt mums visiem visu to gaišāko un labāko.
Nataha
Nataha 28.11.2005 12:10
1150 сообщений на сайте
Aivars007!paldies arī no manis! labo vārdu nekad nevar būt par daudz! lai visiem gaiša miera pilns noskaņojums!
Indrina
Indrina 28.11.2005 12:42
нет сообщений на сайте
Cik maz vajag, lai dienu steigā

Mūsu vaigos uzplauktu prieks,

Maigu pieskārienu –

Vien mirklī

Un es atkal ziedoša eju.

Cik mums vajag,

Lai pasaulē plašā

Nejustos viens un lieks –

Stūrīti

Kuru gribas gribas nosaukt par mājām,

Kur dzīvo gaidīšanas prieks.

Vienu manējā cilvēka skatienu

Un visi negaisi – nieks.

Cik maz mums vajag,

Bet cik tas ir daudz!

/G.Krauze/
Tore
Tore 28.11.2005 14:56
981 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.