Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tilde_2005 un ienakoshie rekini К списку тем
Tilde_2005 un ienakoshie rekini
Labdien,
lugums ka Jus daarat, jo esmu tikko iesakusi vadit visus datus Tildes Jumis 2005, kad piem., ienak rekins vai pavadzime un man nepicieshams tam vel piem., klat pievienot, ka ta pavadzime attiecas uz kadu noteiktu objektu
piem., celtniecibas darbi, bet kaut kur atzime, ka ta bija Avotu iela un velak pec Avotu ielas var atlasit visu kas uz sho objektu ir bijis?
PALDIES!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответы (8)
Var izmantot dokumenta piezīmi vai arī izmantot dimensijas.
LIENEBE
Pec ka velak var labak atlasit - piezimes vai dimensijas????
dimensijās norāda objekta nosaukumu
Var izveidot atsevišķas nozares-ērtāk.
Es domāju, ka pēc dimensijas labāk. tāpēc jau viņas domātas, lai varētu grupēt. Tā es saprotu.
Oj, jus gan man ta uzrakstijat, bet es esmu tikai iesacejs un tiesham pemeginashu visadus varinatus, bet man vajag, lai var grupet- t.i. atlasit pec tada un tada nosaukumu un programma atlasa pec dota piem., "avotu iela" visas izamaksas uz sho objektu?
Sindija, я на каждый строительный объект открываю новые счета:7110.001 (komentāri kontu plānā - celt.Avotuielā vai pasūtītāja nosaukumu), 2310.001, 5210.001, 2140.001 - вам же не вручную вести учет, зато Virsgrāmatā сразу все видно; Kontu pārskats - не напрягаясь, любой. Наша Tildes Jumis умница!
Ну это вчерашний день, а если объектов 999(судя по значности, что Вы привели .001), на все будете открывать новые счета? А нет возможности подключить к счёту справочник, в котором количество аналитики столько сколько нужно?
Закрыть
Краткое описание нарушения