Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Par DRN - krāsa no ES К списку тем
Editel 01.12.2005 09:44
204 сообщения на сайте
204 сообщения на сайте
Ответы (5)
Jālasa likums par DRN, jāpēta pielikumi, kur redzamas likmes kaitīgajām precēm, tad sapratīsi, cik jāmaxā!
Lasmamm 01.12.2005 10:57
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
|Pie videi kaitīgām precēm 7.pielikumā ,krāsa nav minēta.
Aira123 01.12.2005 11:10
534 сообщения на сайте
534 сообщения на сайте
Nu, es jau apskatījos. DRN par videi kaitīgām vielām - tas ir 7.pielikums Es tajā neatrodu nevienu sadaļu, uz kuru attiecināt krāsu. Bet varbūt krāsa nemaz nav kaitīga? Varbūt šī sadaļa?
3. Ozona slāni noārdošās vielas (freoni, haloni un citas) (onp -ozona noārdīšanas potenciāls)
Tāpēc jau te jautāju. Varbūt kādam tomēr ir bijusi darīšana ar krāsām? Tādai atbildei kā no Lasmamm nav nekādas vērtības. Tik gudri mēs esam visi.
3. Ozona slāni noārdošās vielas (freoni, haloni un citas) (onp -ozona noārdīšanas potenciāls)
Tāpēc jau te jautāju. Varbūt kādam tomēr ir bijusi darīšana ar krāsām? Tādai atbildei kā no Lasmamm nav nekādas vērtības. Tik gudri mēs esam visi.
Editel 01.12.2005 11:13
204 сообщения на сайте
204 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть