Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN rēķins К списку тем

PVN rēķins
Es nelielā neizpratnē. PVN 8.panta6. daļa, tur ir runa par rēķiniem, kuru vērtība bez nodokļa ir mazāka par 100.00 Ls. 7. daļā ir teikts, ka par PVN rēķinu var izmantot kases čeku, kas satur 6. dalā minētos rekvizītus. Tad sanāk, ka, ja kases čeka summa bez PVN ir virs 100.00 Ls, tad tas neder kā nodokļa rēķins???
Vstund
Vstund 06.12.2005 11:09
380 сообщений на сайте

Ответы (5)

Да, ибо не один кассовый апарвт не дает цену без НДС за единицу как того требует закон. И к чеку нужна квитанция.
Amuil
Amuil 06.12.2005 11:11
26369 сообщений на сайте
Un ja pie čeka ir pievienota kvīts ar visu pārējo informāciju, tad šāds čeks der kā nodokļu rēķins arī ja summa bez PVN ir virs 100 Ls???

p.s. ar kvīti es nedomāju tās kvītis, kas reģistrētas VIDā!!!
Vstund
Vstund 06.12.2005 11:21
380 сообщений на сайте
Конечно, только в квитанции должен быть товар расписан со стоимостью за единицу без НДС. Бред конечно, но делать нечего.:(
Amuil
Amuil 06.12.2005 11:23
26369 сообщений на сайте
Sanāk pretruna likumā par PVN starp trešās nodaļas piekto un septīto punktu. Piektais punkts nosaka, ka lai būtu nodokļu rēķins vajag norādīt vienas vienības cenu bez PVN, bet septītais punkts nosaka, ka PVN rēķins ir arī čeks, kur ir sestajā punktā norādītā info. Savukārt sestajā punktā ir teikts tikai un vienīgi, ka jānorāda "preču cena un vērtība vai atlīdzība par sniegtajiem pakalpojmiem", tātad es saprotu, ka neobligāti ir kvītī čekam virs 100Ls norādīt vienas vienības cenu bez PVN, lai tas būtu nodokļa rēķins, var būt arī ar PVN. Vai es kļūdos?
Ingusz
Ingusz 06.12.2005 14:05
261 сообщение на сайте
Цена - это и есть за единицу, а стоимость - цена х на количество единиц.
Tt7
Tt7 06.12.2005 14:12
37863 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.