Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jautājums redaktoram par funkciju "Meklēt" К списку тем
Jautājums redaktoram par funkciju "Meklēt"
1. Funkcija "Meklēt" nedarbojas, ja pirms tam neesi nospiedis "Forums".
Domāju, ka tas ir visai dīvaini.
2. Funkcija "Meklēt" darbojas laikam tikai Dievam zināmā režīmā. Tikko kā izmēģināju, ierakstot vārdus "grāmatvedības apkalpošana". Kaut gan ir diskusija tieši ar šādu tēmas nosaukumu, meklēšanas rezultāti to neuzrādīja.
Kāds tam visam ir izskaidrojums? Nepilnības programmā vai kāds cits iemesls?
Jau iepriekš pateicos.
P.S. Tā nav sūdzība, bet tikai jautājums.
Ответы (27)
на старом сайте искалка была удобнее.
Es neko nezinu par iepriekšējo versiju, bet šajā versijā funkcija "Meklēt" darbojas kājminamajā režīmā, ja vien vispār darbojas.
Atvainojos par izpausmes formu.
Man arī ir bijis ka neatrod, kaut gan ir tāda tēma.
А Поиск ищет только в Форуме. И по названию тем и никам не ищет, к сожалению
Kā to var zināt, pēc kādām pazīmēm meklē un pēc kādām nemeklē?
Vai tas ir kaut kur uzrakstīts?
Pēc kā vēl nemeklē?
Un kur ir uzrakstīts tas, ka meklē tikai Forumā?
Varbūt, ka es nezinu vienkārši, kur un ko un kā meklēt, varbūt tā ir tā problēma.
Es arī neprotu darboties ar šo funkciju. Vai var kaut kur iepazīties ar noteikumiem?
Иногда, к сожалению, действительно не ищет. Не знаю, от чего это зависит. В поиске слово из собственного ответа и результат отрицательный, потом всё же нахожу другими путями и убеждаюсь, что поисковое слово верное.
Sakarā ar to, ka meklēšana šobrīd ir iespējamā tikai forumā, loģiski, ka jāmeklē atrodoties tieši forumā. Neaizmirstiet ka mums ir daudz arī nereģistrēto lietotāju, kuriem forums un meklēšana vispār nav pieejami.
Kas attiecās uz pašu meklēšanas procesu - tiešām meklētājs meklē tikai tēmu iekšienē, neņemot vērā tēmu nosaukumus un lietotājvārdus. Pēc neilga laika būs iespējams meklēt visā lapā, tātād arī tēmu nosaukumos un lietotājvārdos.
Paldies redaktoram par izskaidrojumu!
Ja tas viss kaut kur būtu uzrakstīts, daudziem reģistrētiem un nereģistrētiem lietotājiem pietaupītos nervu šūnas, kuras neatjaunojas, kaut gan tajā pašā laikā samazinātos neto apgrozījums aptiekās...
Думаю, аптеки это как-нибудь переживут
Albina
Tā apgalvot nevar. Ja nu šeit ir arī kāds no aptiekas, un ja tāpēc priekšnieks samazinās algu vai Ziemassvētku prēmiju neiedos... Kokam divi gali, kā jau parasti.
Айвар, думаете аптечные сети все-таки рухнут?
Tā jau ir, es atceros tēmas nosaukumu, neviss vārdus tajā, pacietīsimies un tad labāki būs..
Aivars007, protams tav viss būs aprakstīts sadaļā "Palīgs".
У меня тоже поиск находит не все и не всегда. Реже не находит, чем находит.
Nevaru sūdzēties par meklētāja darbu. Piemēram, vakar ātri sameklēja visu vajadzīgo pēc uzdotās opcijas *personu apl*...
Albina
Кто знает, кто знает...
да, что поиск "борохлит" последнее время
Vgk_redaktors
ziņojumu: 07.12.2005 17:38
Aivars007, protams tas viss būs aprakstīts sadaļā "Palīgs".
Es laikam neprotu atrast to sadaļu "Palīgs". Vai kāds prot?
Закрыть
Краткое описание нарушения