Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
NĪN par ēkām un būvēm, arī par zemi К списку тем
NĪN par ēkām un būvēm, arī par zemi
Labdien!
Man ir tāds jautājums: vai NĪN likme juridiskām un fiziskām personām ir atšķirīga?
Ответы (16)
Likme nav atšķirīga. Atšķirās vērtība, no kuras tiek rēķināts nodoklis.
Ja jur.personatad maksā no bilances vērtības, un ja fiziskā- tad no kadastrālās? (Nu jauna, nu nepieredzējusi, bet visi taču kādreiz sāk, vai ne? :D)
Тогда для начала ознакомтесь с законом о NĪN.
quote: "Ja jur.personatad maksā no bilances vērtības, un ja fiziskā- tad no kadastrālās?"
>>>
Par ēkām un būvēm fizsikā persona aprēķina apliekamo vērtību un NĪN no INVENTARIZĀCIJAS vērtības.
Par zemi gan juridiskās, gan fiziskās personas maksā nodokli, kas ir aprēķināts no kadastrālās vērtības (NīN par zemi aprēķina pašvaldības).
Ad_noctum, paldies par atbildi!
Juridiskās maksā no gada vidējās vērtības.
MAKSĀ - no gada vidējas bilances vērtības, bet APRĒĶINA - no bilances.
bet APRĒĶINA - no bilances, arī no gada vidējās bilances vērtības
А гада видэю биланцес вэртыбу Ты как (исходя из какой величины) посчитаешь? Так что [
]x10!
Я вообще-то не понимаю как можно ПЛАТИТЬ со среднегодовой, по среднегодовой балансовой его вначале начисляют, а потом что начислили, то и платят. Так что [
]x15!
Этта... Ну да, точно!
И всё равно [
]x30. Типа, авансом!
"Этта... Ну да, точно! "
Хорошо, что вовремя дошло!
Иренчик! Дай Ад_ноктуму с ТТ7 от души порычать...
Ну пусть потешится!
Не-а, мы не рычимся, мы языки друг другу показываем:)))
И не только показываете, но и, похоже, чешете...
Правда, не отрицаю - по делу!
Закрыть
Краткое описание нарушения