Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Nozaudēts čeks komandējuma laikā К списку тем

Nozaudēts čeks komandējuma laikā
Situācija sekojoša: direktors brauca uz ārzemēm, viņam līdzi uzņēmuma karte un visus maksājumus (par benzīnu, viesnīcu) viņš maksāja ar karti. Man parādās, ka no kartes ir noņemta summa par viesnīcu 138.00 liti (138.00x0.204=28.15 LVL) - tas ir rakstīts tekstā bet latos noņemts 27.98 LVL. Tā starpība uz valūtas kursa rēķina. Čeku par viesnīcu viņš ir pazaudējis. Respektīvi - viņam šitā nauda būtu jāatmaksā atpakaļ. Tikai cik liela ? 28.15 vai 27.98? Un par maksāšanu ar karti ir noņemta komisija. Ja man nav pierādījumu, ka minētā summa iztērēta uzņēmuma vajadzībām (respektīvi nav čeka) vai es varu iekļaut izdevumos bankas komisijas maksu??? varbūt viņa ar no šefa jāpiedzen?
Veetrasputne
Veetrasputne 11.12.2005 21:52
206 сообщений на сайте

Ответы (4)

Bet komandējumu taču esat direktoram noformējusi. Ja tā, domāju, ka varat iztikt ar viņa paskaidrojumu par čeka nozaudēšanu sastādot grāmatvedības izziņu, kas pamato Jūsu veikto grāmatojumu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka bankas izrakstā par naudas līdzekļiem, kas izlietoti norēķinoties ar maksājumu karti, izdevumu mērķis ir atšifrēts...
Liepupe
Liepupe 11.12.2005 22:00
нет сообщений на сайте
Un kur ir rēķins par viesnīcu?
Allavo
Allavo 11.12.2005 23:54
48 сообщений на сайте
Allavo:

Nebija viņam rēķina (nezinu, pazaudējis) un to čeku kur maksājis ar karti arī pazaudējis. Tiešām var sastādīt grāmatvedības izziņu un iekļaut izdevumos???
Veetrasputne
Veetrasputne 12.12.2005 09:12
206 сообщений на сайте
Есть же банковская выписка, где указано за что оплата. Думаю, достаточно бух.справки.
Albina
Albina 12.12.2005 11:01
64906 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.