Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Martinas... varbūt Jūs, lūdzu К списку тем

Riha 12.12.2005 20:15
283 сообщения на сайте
283 сообщения на сайте
Ответы (10)
Я, конечно, не Мартинас, но накладная Вам не нужна. Попросите правильно оформленную квитанцию обыкновенную.
Paldies, protams, visiem, kas man atbildēs.

Riha 12.12.2005 20:24
283 сообщения на сайте
283 сообщения на сайте
paši uzrakstiet kvīti pie čeka, iekļaujot kvītī 8.panta5.1.daļas rekvizītus (zīmogs, spiedogs nav obligātais rekvizīts).
Tēmas nosaukumu izvēlējos apzināti, lai pievērstu visu uzmanību:)

Riha 12.12.2005 20:30
283 сообщения на сайте
283 сообщения на сайте
Cleo, jebkuri lidzekļi attaisno, ja atskaišu nodošanas datums klauvē aiz durvīm:)Atgriežoties pie tēmas - šī likuma "Par PVN" 8.p. 5.1. prasība par piegādāto preču vai sniegtā pakalpojuma cenu (vienas vienības vērtību bez nodokļa)ir obligāta, ja darījuma summa ir virs Ls 100. Gadījumā, ja nepārsniedz šos Ls 100, tad viss ir OK?

Riha 12.12.2005 20:39
283 сообщения на сайте
283 сообщения на сайте
jā obligāta. IMHO. Ja jau rakstīsiet kvīti, tad kāpēc sagādā problēmu ierakstīt to preci (pamatlīdzekli) bez PVN, tad PVN summu un kopā?
ja preces vai pakalpojuma vērtība ir mazāka par 100 latiem, tad obligātie nodokļa rēķina rekvizīti ir 8.panta6.daļā.
Я хоть и Мартинас,
но согласна с тем, что если в чеке+квитанции содержатся все необходимые реквизиты, предусмотренные законом "О ПВН", то при покупке ОС в розничной торговле накладная не обязательна.

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть