Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN koki
Labrīt!
Kā jāgrāmato saņemtais kredītrēķins kokmateriāliem? (saņemta koku PPR, kur ir norādīta zāģmateriālu neatbilstība kvalitātei un apmaksājamā summa ir ar - zīmēm)
Ответы (5)
Ja nosūtot iegrāmatojāt D 2310 K 6.gr.. Tad tagad varētu (saskaņā ar kredītrēķina summu) D 6.gr.K 2310.
kredītrēķinu jau nesūtu es, bet gan viņi! (saņemot es grāmatoju D211 K531 un tad visus PVNus!
Nu tad D 531. K 211 .Kokmateriāliem PVN jau ir nodzēsušies savstarpēji uz nullem pie pirmās iegrāmatošanas. Tā kā atkal grāmatot nez vai vajadzīgs . Ja gribiet grāmatojiet vēlreiz tad atkal iznāks uz nullēm ( ja tikai esiet abas juridiskas personas un kokm. izmantoti savā saimnieciskajā darbībā).
esam. bet nekādās atskaitēs un pielikumos man jau vairs nav jāuzrāda šis darījums?
Мне кажется, что если получена KTPR то Вам ее всяко придется отразить в приложении к PVN декларации по сделкам с лесоматерилами. Попробуйте уточнить в своей налоговой инспекции.
Закрыть
Краткое описание нарушения