Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Nesaprotams darījums К списку тем

Nesaprotams darījums
Man ir muitas deklarācija, kur kā nosūtītājs ir uzrādīta firma 1, preču ražotāji Ķīnā, kā saņēmēji deklarācijā esam norādīti mēs. CMR šīm precēm ir noformēts un kā saņēmējs ir norādīta firma 2,kas mums par šīm precēm ir izrakstījusi rēķinu un šī rēķina summa ir uzrādīta deklarācijā,no kuras mēs samaksājām nodokļus pie atmuitošanas. tomēr šī firma 2 ir ES dalībvalsts. es īsti nesaprotu kapēc nodokļus pie atmuitošanas samaksājām mēs, ja firma 1, ražotāji Ķīnā, mums nav izrakstījusi rēķinu, bet ir izrakstījusi to firmai 2 (ES salībvalsts) un kura savkārt ir izrakstījusi ŗēķinu mums. nesaprotu darījuma būtību, sanāk, ka man šis firmas 2 rēķins nav jāapliek ar PVN. nesaprtu darījuma būtību. palīdziet tikt skaidrībā.
Inga.ru
Inga.ru 13.12.2005 13:20
533 сообщения на сайте

Ответы (3)

Nodokļus maksā, izlaižot preces brīvam apgrozījumam. Ja šī 2.firmatās turēja muitas noliktavā, varēja arī neatmuitot
Xau
Xau 13.12.2005 13:55
297 сообщений на сайте
Jā, tās tika turētas muitas noliktavā un atmuitojām tās mēs. tātad mums izrakstītajā rēķinā es PVN neaprēķinu.
Inga.ru
Inga.ru 13.12.2005 14:19
533 сообщения на сайте
un kas tādā gadījumā ar šīs firmas 2 rēķinu, ja viņi ir ES dalībvalsts?
Inga.ru
Inga.ru 14.12.2005 16:27
533 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.