Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Grāmatvedības pārņemšana К списку тем

Grāmatvedības pārņemšana
Pārņemu no grāmatvedības firmas dokumentus. Viņiem bija dati vadīti Tildes Jumī, bet man ir Kentaurs PRO. Vai kāds varētu pateikt kā pareizāk noformēt grāmatvedības uzskaites maiņu?
Deinucis
Deinucis 13.12.2005 14:14
41 сообщение на сайте

Ответы (9)

Manuprāt par grāmatvedības uzskaites maiņu nesauc TIKAI datorprogrammas nomainīšanu . Grāmatvedības uzskaites maiņa ir tad ja tiek izmainīti kāda piem bilances posteņa piem krājumu uzskaite vai P/Z aprēķina shēma u.c. Tad jādod paskaidrojums gada pārskatā un laikam bija jāveic aprēķini pēc abiem veidiem. Bet par to likumā par gada pēārskatiem var apskatīties.
Ilma
Ilma 13.12.2005 14:22
30495 сообщений на сайте
Mans mērķis ir visus grāmatoumus un uzskaiti veikt pēc tieši tāda kontu plāna un shēmas kā tas tika veikts gada sākumā. vai man tas varētu izdoties?
Deinucis
Deinucis 13.12.2005 14:30
41 сообщение на сайте
Grāmatvedības firmai bija jāslēdza datus uz datumu, kad Jus sākat strādāt(būtu labi uz mēneša beigām). Jus variet ievādīt Jūsu programmā atlikumus un slēdziet gadu jau Jūsu uzskaitē. Protams, ka firmai bija jāizdruka visas apgrozījumu-saldo saraksti un uzskaites reģistrus. Uzrakstiet nolikumu par jauno programmas ievadīšanu:)
Dokuto
Dokuto 13.12.2005 14:30
403 сообщения на сайте
Protams Jus variet veikt grāmatojumi saskaņā ar jau apstiprināto konta planu.
Dokuto
Dokuto 13.12.2005 14:32
403 сообщения на сайте
Могут не совпасть счета в программах. Насколько я помню, в Тилде можно счет с нулем на конце ввести(например, 1220), а в Кентавре нельзя было( только, например 1221).
Maza_k
Maza_k 13.12.2005 14:45
228 сообщений на сайте
Grāmatvedības firma ir izdrukājusi visu,arī virsgrāmatu. galvenais kas mani uztrauc lai es visu noformētu pareizi, kas attiecas uz šo pāreju.
Deinucis
Deinucis 13.12.2005 14:49
41 сообщение на сайте
Ну значит утвердить новый план счетов и перенести остатки
Dokuto
Dokuto 13.12.2005 14:50
403 сообщения на сайте
Pārskatīju visu kontu plānu, nevienam kontam nav nulles galā. Tātad kontu numuri man netraucēs pārejai no vienas programmas uz otru. Vai ir vēl kādas idejas?
Deinucis
Deinucis 13.12.2005 14:51
41 сообщение на сайте
Ja Jums metodoloģijā jau ir uzskaites programma, tad vienkarši uzrakstiet pielikumu, kur ir minētā Jūsu jauna programma. Vēl var uzrakstīt rīkojumu par jauno programmu ievadīšanu.
Dokuto
Dokuto 13.12.2005 14:53
403 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.