Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Līzinga kredīt% К списку тем

Līzinga kredīt%
Pēkšņi sāku šaubīties. Vai līzinga kredīt% jāuzrāda PVN deklarācijas 49.rindā - ar PVN neapliekamie darījumi?
Ilma
Ilma 13.12.2005 15:30
30495 сообщений на сайте

Ответы (8)

Если вы оказываете эту услугу - то да.
Bagira_lv
Bagira_lv 13.12.2005 15:34
2164 сообщения на сайте
Это Вы кому-то кредит выдавали?
Tt7
Tt7 13.12.2005 15:35
37863 сообщения на сайте
Ilma, 6 статья

17) šādus finanšu darījumus:

a) kreditēšanu un naudas aizdevumu piešķiršanu un kontroli, kā arī pakalpojumus, kas saistīti ar galvojumiem, garantijām un to uzraudzību, ko veic kredīta piešķīrējs,

87. Likuma 6.pantapirmās daļas 17.punkta“a” apakšpunkts attiecināms arī uz kredīta procentiem, kurus saņem ķīlas ņēmējs.

Если Вы получатели этих процентов.
Tt7
Tt7 13.12.2005 15:37
37863 сообщения на сайте
ja jus sanemat, tad jaa..un proporcija jarekina, vai javeic uzskaite atseviska. man ta liekas, ja protams tas nav mazaks par 1%. kadu laiku atpakalj mes ari sanemam % par aizdevumu, un prasijam raxtiski VID-vini pabaza % zem kautkada no finansu pakalpojumiem no 6. panta, un pateica ka neapliekamie darijumi.
Drushka
Drushka 13.12.2005 15:39
326 сообщений на сайте
Ak kungs, meitenes:( Nu galīgs aptumsums.Bijušodien uz VID semināru apspriest jaunumus likumdošanā t.sk PVN t.sk līzings un PVN tur pieminēja , ka līzinga kredīt% jāliek 49.rindā un galīgi nobijos , ka man tā nav izdarīts . Bet es taču esmu SAŅĒMUSI līzingu un samaksājusi šos procentus - kāda runa varētu iet no manas puses par uzskaitīšanu:) Nu lūk kā VID mani satrauca , ka galva galīgi no jaunumiem sagriezās:) Paldies meitenēm it sevišķi Tt7 kura man vienmēr atbildējusi man neskaidros gadījumos par PVN. Un atvainojiet par manu pēķšno aptumsumu un kā zibens nākušo apskaidrību sakarā ar Jūsu uzdoto jautājumu:)Redz kā gadās.
Ilma
Ilma 13.12.2005 15:47
30495 сообщений на сайте
А я то подумала, что Вы кредиты раздаете:)))
Tt7
Tt7 13.12.2005 15:48
37863 сообщения на сайте
Nu kāmēr rakstīju savu apcerējumu vēl citi paspējuši atbildēt. Nu nekas gan jau kādam noderēs. Jo kā esmu manījusi arī līzinga firmas ne vienmēr zina likumus. Nesen viena līzinga kompānijas grāmatvede par visun varu gribēja ar PVN 18% aplikt mums kavējuma līgumsodu.Paldies visām meitenēm:)
Ilma
Ilma 13.12.2005 15:50
30495 сообщений на сайте
Paldies Tt7
Ilma
Ilma 13.12.2005 15:51
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.