Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Līzings
Labrīt!
Esmu galīgi apjukusi...
Varbūt kāds zina, kas ir NAUDAS LĪZINGS???
Paldies par atsaucību!
Ответы (13)
Domāju - jūs iegādājaties preci, bet naudu tās iegādei jums aizdod.
Šo naudu dos BANKA. Direktors apgalvo, ka tas būs LĪZINGS!!! (līgumu vēl neredzēju)
Ir 2 veida līzingi - finanšu līzings un nomas līzings. Finanšu līzings - aizņematies naudu. Nomas līzings - īpašums pieder līzinga kompānijai, kura jums to iznomā.
Iespējams, banka atvērs jums kredītlīniju.
Bima, es ļoti atvainojos , bet man liekas, ka finanšu līzings nozīmē tikai to, ka īpašumu ir iespējams izpirkt (atšķirībā no nomas līzinga), tas nenozīmē, ka aizņemamies naudu.
Tiggra, paskaidrojiet, lūdzu, ko nozīmē KREDĪTLĪNIJA. Vai tas nav kredīts?
Finanšu līzings - naudas līzings, jo īpašums nepieder līzinga kompānijai, tas uzreiz tiek iegrāmatots firmas kontos.
Kredītlīnija - iepriekš nav saskaņota aizdevuma summa, kas tiek izsniegta laika periodā un katra aizdevuma summa tiek katru reizi atrunāta atsevišķi.
Paldies visiem, bet tas nav tas, jo iepriekš ir zināma konkrēta summa.
Думаю, что это очередной рекламный слоган вроде лизинга зубов.
Суть лизинга определена даже международным законодательством.
Банки для НДС когда-то пробили термин лизинга кредитешана - непонятно что такое.
Может тут просто кредит на покупку под залог того же имущества.
Ko nozīmē - zināma konkrēta summa. Jebkuram līzingam ir pielikums ar maksājamām summām.
Согласна с Майей - если деньги даёт банк, то это - кредитование лизинга, т.е. по сути кредит под залог имущества (чаще всего движимого).
Solbe - dažas bankas, izvērtējot naudas apgrozījumu firmas kontā, piedāvā kredītlīniju - ja rodas vajadzība, iespējams virs sava konta atlikuma izmantot bankas līdzekļus (īstermiņā), labākais - ja steidzīgi jākārto kāds maksājums, pieejama nauda, sliktākais - augsti procenti.
Закрыть
Краткое описание нарушения