Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Pensionārs - invalīds К списку тем

Pensionārs - invalīds
Vai kādam nav gadījies kautkas līdzīgs manai situācijai, es esmu galīgi saputrojusies...

Darbā pieņemts II grupas invalīds, kuram visu gadu ir aprēķinata attiecīga atvieglojuma summa (Ls 25 mēnesī) Bet tagad novembrī viņam piešķir vecuma pensiju ar atvieglotiem noteikumiem (kaitīgs darbs) ar atpakaļ ejošu datumu no 1.1.2005 Ko man darīt ar nodokļiem, kas japārrēķina un vai atvieglojums 25 Ls paliek spēkā. Kas jaiesniedz VID (kādas atskaites)? Jau ieprieks paldies par palīdzību!
Ilzevr
Ilzevr 29.12.2005 11:38
149 сообщений на сайте

Ответы (1)

Jāpārrēķina VSAOI pēc pensionāra likmes un par katru mēnesi atsevišķi jāiesniedz 3.pielikumalabojums par šo personu norādot , ka labojums izdarīts sakarā ar likmes maiņu.Viens 3.pielikumsar veco ierakstu un otrs ar jauno ( laboto) un tā par katru mēnesi .Atvieglojums paliek. Sakarā ar soc.likmesizmaiņu izmainīsies arī nedaudz IIN ( par maz ieturēts) To laboju tikai tekošajā mēnesī t.i ņēmu vērā IIN labojumu.
Ilma
Ilma 29.12.2005 14:36
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.