Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Saņemto rēķinu reģistrācija К списку тем

Saņemto rēķinu reģistrācija
Padalieties lūdzu pieredzē, kā Jūs veicat saņemto rēķinu reģistrāciju. Vai tiek iekārtota speciāls reģistrācijas žurnāls?
Kaskabatis
Kaskabatis 29.12.2005 12:15
272 сообщения на сайте

Ответы (6)

Esli u vas na firme estj čelovek kotorij zanimaetsja deloproizvodstvom,togda registrirujte: vhodjaščij Nr.,Data, Firma ,Nr.sčeta. Esli vi kak buh.hotitesebja nagruzitj,vaše pravo.
Zinaidat
Zinaidat 29.12.2005 12:37
2085 сообщений на сайте
У меня маленькие фирмачки,и я работаю в ехеле, но я веду регистр.Делаю так.На ВИД.ЛВ есть образец журнала регистрации в ехеле на нем и регистрирую затем кори-рэйст на другую страницу где из этого же образца сделан журнал-ордер по 5311 в одном файле возможно вести все 53... счета и затем перенести на ПВН приложение.
Fatum
Fatum 29.12.2005 13:20
613 сообщений на сайте
Es ar registreju, bet man programma registre, pec tam tikai izdrukaju un vuiss.
Drushka
Drushka 29.12.2005 22:22
326 сообщений на сайте
Es katru saņemto rēķinu reģistrēju excelī veidotā reģistrācijas žurnālā norādot reģistrācijas datumu, darījumu partneri, viņa reģ. nr., dokumenta nr. un datumu, summu bez PVN, PVN un kopējo summu. Nesen man VID bija pārbaudē un viens no pirmajiem ko pieprasīja bija reģ.žurnāls, kur salīdzināja PVN
Ilzevr
Ilzevr 30.12.2005 09:49
149 сообщений на сайте
A ar ko var salidzinat PVN? Ar PVN atskaitem? A tur tachu vel ir avansa norekini. Vai visus rekinus kas caur avansa norekiniem ari vajag taja pasaa zurnalaa registreet?....Es tikai tos kas caur banku iet registreju...Papildus vel taisu stingras uzskaites PPR registracijas zurnalu. Tur gan visas registreju gan Av.norekinagan bankas PPR. :-?
Drushka
Drushka 02.01.2006 17:35
326 сообщений на сайте
Parasti gan VID tikai pārbaudīja vai uzskaites žurnāls ir ieviests un vai kāds nejauši izvēlēts rēķins tiešām eksistē, bet pēdējo reiz viņi meklēja lielākos PVN rēķinus un pārbaudīja vai pareizi reģistrēti, jo es pieprasīju PVN atmaksu.
Ilzevr
Ilzevr 03.01.2006 16:13
149 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.