Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Par kases principu IK К списку тем
Velta50 04.01.2006 14:56
280 сообщений на сайте
280 сообщений на сайте
Ответы (6)
Neesmu lasījusi. Bet ar kādiem noteikumiem tas ir pretrunā?
Sol11 04.01.2006 15:01
342 сообщения на сайте
342 сообщения на сайте
Es izlasīju, cik sapratu tad par piemēru ir ņemts IK kas nodarbojas ar pakalpojumu sniegšanu un problēma ir tajā ka VID met.norādījumi ir pretrunā ar MK not., - strīdus moments - kad jāuzskaita ieņēmumi .Vai kad ienākusi nauda vai arī kad sniegts pakalpojums. Vismaz es tā sapratu.
man arī ir viens IK, bet tā kā ieņēmumus fiksē vienīgi ar EKA, tad domāju ka mani šī problēma neskar.
gribētos citu versijas arī par izlasīto zināt.
man arī ir viens IK, bet tā kā ieņēmumus fiksē vienīgi ar EKA, tad domāju ka mani šī problēma neskar.
gribētos citu versijas arī par izlasīto zināt.
1.2006. Bet es tikko zvanīju uz VID, tur par mani pasmējās un teica, ka viss paliekot pa vecam. Tur ir runa par to, ka kases princips ir pretrunā ar MK noteikumiem 338 9. punktu. Proti- ieņēmumu un izdevumu faktiskais rašanās brīdis ir cits. Līdz ar to tiek nepareizi aprēķināts apliekamais ienākums. Bet kā jūs darat ar šī gada ienākumiem un izdevumiem, par kuriem saņemsiet vai izdosiet naudu tikai nākošajā gadā? Koriģējat apliekamo ienākumu?
Velta50 04.01.2006 15:11
280 сообщений на сайте
280 сообщений на сайте
Neko neesmu līdz šim koriģējusi , aprēķinu apliekamo ienākumu vienkāršā ieraksta sistēmā pēc kases principa.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть