Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
IIN deklaracija un...
Apskaidrojiet - esmu gada laikā samaksājusi par zobārstiem Ls 160 (dekl.iekļauju pilnībā) un par mācībām Ls 500 (dekl.varu iekļaut tikai 150 ) bet kas ir ar tiem ģimenes locekļiem īsti nesaprotu.Piemēram mans vīrs strādājis arī visu 2005 gadu viņam nekādu izdevumu nav ko likt deklarācijā, bet vai es nevaru atlikušo mācību daļu ielikt viņa dekl.kautvai tos 150 Ls un tad atlikušo pārnest uz nākamjaiem gadiem?
paldies.
Ответы (5)
Cik saprotu, Jūsu vīram jābūt Jūsu apgādībā- resp. reģistrētam Jūsu nodokļu grāmatiņā. Varbūt pašā VID var noprecizēt to.
nē, Jūs nevarat ielikt atlikušo mācību maksas daļu vīra deklarācijā.
150 лат льгота дается на человека! Т.е. если Вы её использовали, то всё. Остаток переносится на сл.год и тогда возвращается.
Zobi deklarācijā, bet par mācībām - tikai 150.
Ja paspēsiet izmācīties par trim gadiem, tad paspēsiet izmantot šogad neizmantoto (tikai piecu gadu laikā). Ja nepaspēsiet - tad viss zud.
Закрыть
Краткое описание нарушения