Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Razoshanas uznjeemuma kontu plaans? К списку тем

Razoshanas uznjeemuma kontu plaans?
Es gribeeju pajautaat, vai kaads(a) straadaa ar razoshanas uznjeemuma kontu plaanu? Cik saprotu tas mazliet atshkiras no parastaa kontu plaana. Vai Juus man nevareetu paraadiit sho razoshanas uznjemuma kontu plaanu. Luudzu!

Ieprieksh jau saku "Liels paldies par to, ka paliidzat!"
Solvitad
Solvitad 16.04.2003 12:14
нет сообщений на сайте

Ответы (3)

Cik es saprotu - razhosaana ir jauna produkta ieguve izmantojot izejvielas. Es domajau, ka var organizet saadi

izejvielu iegade D 2110 R 5310,(2380, 2620 utt)

norakstam izejvielas un sarazojam peci D 2130 K 2110

pardodam preci D 7120 R 2130

vai arii. norakstam materiaalus D7110 K 2110

un liekam noliktavaa gatavo produkciju D 2130 K 6190

Es tiesham nezinu, vai obligaati vajag speciaalu plaanu, jo manu praat var kontroleet izejvielu kustiibu uz parastiem kontiem katraa stadijaa izmantojot kontu siikaaku iedali. Vai es kluudos?
Julial
Julial 16.04.2003 13:13
нет сообщений на сайте
Nu tur ir taa, ka viss ir daudz reiz siikaak uzskaitiits nekaa parastajaa kontu plaana. Es skatos peec Lietuvieshu razoshanas uznjeemuma kontu plaana, un veeljoprojaam meeginu paaririenteeties uz to, bit ir shis tas nesaprotams. Razoshanas kontu plaana, cik zinu, ir visaadas formeeshanas izmaksas, dazaada veida bojaajumi, zaudeejumi utt..
Solvitad
Solvitad 16.04.2003 13:52
нет сообщений на сайте
Jums pirmkārt vajag ļoti labi saprast kā un ko jūs gribāt uzskaitīt, bet pēc tam meklēt rīkus kā to izdarīt un kāda veidā izmainīt Kontu plānu.
Mol
Mol 16.04.2003 18:08
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.