Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN un nek.īpašums pēc rekonstrukcijas К списку тем
PVN un nek.īpašums pēc rekonstrukcijas
Saskaņā ar likumu par PVN ar nodokli ir apliekama starpība starp ēkas pārdošanas vērtību un šīs ēkas vērtību pirms rekonstrukcijas darbu uzsākšanas.
Jautājums - vai rekonstrukcijas darbu uzsākšana ir no tā brīža, kad ir saņemta būvatļauja,
vai, kad ir iesākti projektēšanas darbi.
Ответы (8)
Manuprāt no tā brīža kad Jums sākās izdevumi saistīti ar rekonstrukciju, tad no projektēšanas darbiem.
Я беру с момента появления этих затрат, т.е как Илона сказала. Bima,а Вы получили ответ из ВИДА?
Jā saņēmu. Tā ir apmēram tāda - jūsu jautājums ir nekonkrēts, lūdzam atsūtīt sīkāku informāciju, lai noteiktu, kā likums ir piemērojams jūsu konkrētajā gadījumā. Tā ir atbilde uz jautājumu - kādu atlikušo vērtību izvēlēties, aprēķinot PVN pie nekustamā īpašuma pārdošanas pēc rekonstrukcijas? Vai tiešām likums ir piemērojams katrā atsevišķā gadījumā atšķirīgā veidā??????!!!!!!
Citēju izvilkumus no atbildes - "..ietvertais faktu apraksts nav konkrēts un nespiedz pilnīgu informāciju, kādā konkrētā tiesiskā situācijā atrodas uzņēmums. .... PVN piemērošanss kārtība var atšķirties katrā konkrētā situācijā...."
Lūk tā!!!! Likumi nav vajadzīgi, un to pareizais pielietojums arī ir kaķim zem astes. Galvenais izvērtēt katru konkrētu situāciju.
Поздравляю:) Немного освобожусь,позвоню скоро у меня " конкретные ситации"
Kāpēc tas smaidiņš?! Man gribās kliegt un traukus plēst. Žēl man sevi un pārējos grāmatvežus. Gribas ievērot tos likumus, bet kā, lai to izdara.
Не возмущайтесь. Налоговые и сами этого не знают.
Надо говорить со строителями или читать строительные нормативы. Там написано, что считается началом работ - дата, записанная в журнале строительных работ.
Maija - tad iznāk, ka rekonstrukcijas darbu uzsākšana ir tas brīdis, kad ir faktiski saņemta būvatļauja. Vai es pareizi sapratu?
Mūsu firma ir tikai projekta attīstītājs, kas pats neveic nekādus celtniecības darbus. Gan projektēšanu, gan celtniecību mums veic citas firmas.
Закрыть
Краткое описание нарушения