Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
IK-dohodi bolee 45000 Ls za god К списку тем
Ответы (9)
Ja tiek sasniegts 45000.00, tad ar nākošo gadu kārto divkāršā ierakstā un nodod bilanci. Par UIN nekādi nevar kļūt. Likums par IeIN to neparedz. Tā kā būs vien arī par 2006.gadujāmaksā 25%. Cerība, ka ar 2007.gadulikmi samazinās uz 15%.
Gundega1 20.01.2006 12:36
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Ar 2006 gadu Jums būs jāmaksā UIN un grāmatvedību jākārto divkāršā ierākstā.
Dnsm 20.01.2006 12:50
284 сообщения на сайте
284 сообщения на сайте
Oi... es kļūdijos
Dnsm 20.01.2006 12:51
284 сообщения на сайте
284 сообщения на сайте
Jākārto divkāršā sistēma.
Gada beigās jāsastāda PvZ aprēķins, tad summu no 150 .rindas jāieraksta IIN deklarācijas 3D peilkumā kā ienākums no kura jāmaksa IIN nodoklis, jāveic aprēķinu,(D3+D1+D4(ja ir))unjāsastāda IIN maksātāja deklarācija.
jāaprēķina 25% nodoklis, pēc tam var sastādīt bilanci.
VID jāiesniedz saīsināts gada pārskats: PvZ aprēķins +bilance un jāieniedz IIN deklarācija.
Gada beigās jāsastāda PvZ aprēķins, tad summu no 150 .rindas jāieraksta IIN deklarācijas 3D peilkumā kā ienākums no kura jāmaksa IIN nodoklis, jāveic aprēķinu,(D3+D1+D4(ja ir))unjāsastāda IIN maksātāja deklarācija.
jāaprēķina 25% nodoklis, pēc tam var sastādīt bilanci.
VID jāiesniedz saīsināts gada pārskats: PvZ aprēķins +bilance un jāieniedz IIN deklarācija.
Visiem liels, liels paldes par atbildiem. Un vēl viens jautājums:līdz 01.debruārim jānodod arī avansa aprēķins no saimnieciskās darbības.
Par 2005.gadubilance un PZ aprēķins man nodod nevajag, tikai IIN deklarācijas.Pareizi jūs saprotu, vai ne
Par 2005.gadubilance un PZ aprēķins man nodod nevajag, tikai IIN deklarācijas.Pareizi jūs saprotu, vai ne
Постойте, я тут что-то недопонимаю - то, что Вы сдаёте баланс, а не декларацию ПНН, разве позволяет Вам как физ.лицу быть плательщиком ПНП вместо ПНН?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть