Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ziedojums
Sveiki!
Boss vēlas ziedot I grupas invalīdam 65.00 Ls. Kādi dokumenti būtu noformējami, un vai ir jāmaksā kādi nodokļi, jāsniedz VIDam kādas atskaites?
Ответы (12)
А инвалиды находятся в списке разрешенных и оправданных пожертвований?Я,честно говоря,не вычитала.
Ja, inv. atrodas inv. biedrībā, tad firmai ir nodokļu atlaides uz ziedojumu, ( kada beigas tas ieies atskaites) ja vienai fiz. personai, var būt ziedojums, bēt priekš Jūms tas bus izdevumi
Es domāju, ja es viņam maksāju, man nav jāmaksā IIN?
izdevumi nesaistite ar saim.darbību,
Kadas attiecības viņš ir Jūsu firmu? Jā nav, tad viņam pašam bus jamaksa IIN, ja viņš deklares šo naudu
Attiecību nekādu. Kāda atskaite būtu iesniedzama VIDā? Ja vispār kautkas ir jāsniedz.
speciālas nekadas, ka vienmer izdevumi nesaistīte ar saim.darbu
Praktiski tā ir dāvana. Viņam ir jāsaskaita saņemto dāvanu kopsumma gadā, un, ja tā pārsniedz (neatceros precīzi), bet apmēram 1200 latus, tad jādeklarē VID.
Juridiskai personai - dāvana līdz minimālai algai gada laikā.
Ja tas nav jūsu darbinieks, tad, laikam, būtu jānodod paziņojums par izmaksātām ar nodokli neapliekamām summām.
biedrības var maksāt palīdzības
Un kādi tad ir kontējumi?
Закрыть
Краткое описание нарушения