Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Tildes Jumis - parasts gramatojums К списку тем

Tildes Jumis - parasts gramatojums
Es velos iegramatot parastus gramatojumus, jo vedu 1/2 no gramatvedibas datora!

daru ta - FINANSES - > Jauns dokuments

Vai ta???
Sindija
Sindija 24.01.2006 10:57
988 сообщений на сайте

Ответы (8)

Tieši tā. Vēl jābūt ievadīti Jūsu partnera dati,ja līdz šim nav.
Elita
Elita 24.01.2006 11:03
1310 сообщений на сайте
ELITA,

es velos savadit visu datora - vai varu ari ka vienkarshu ggramatojumu ievadit piem.,

sagramatot algas:
Sindija
Sindija 24.01.2006 11:10
988 сообщений на сайте
Var veikt šādu vienkāršu grāmatojumu. Es gan tagad nestrādāju ar Jumi, strādāju pirms gada un senāk. Tikai, kad grāmatoju aprēķinātās algas , liku pašu uzņēmumu par partneri un neuzstādīju apmaksas kontroli pa partneriem, jo, kad algas izmaksāju, uzrādīju katru darbinieku par partneri, Pārbaudi par apmaksu veicu pa visu 5610 kontu.
Elita
Elita 24.01.2006 11:16
1310 сообщений на сайте
Lai ērtāk būtu salīdzināt izmaksātās algas un ieturētos nodokļus, rīkojos tā - man ir izveidots partneris Algas visiem ar algām sasitītiem grāmatojumiem, un kad pārskaitu nodokļus, nomainu Valsts Kasi pret partneri Algas. Pēc tam vieglāk pārbaudīt un atrst kļūdas ar šādu vienotu partneri. Var izmantot arī sava uzņēmuma nosaukumu, bet tur var "sabirt" citi darījumi, piemēram konvertācija, vai kas tml.
Andaz
Andaz 24.01.2006 14:56
27892 сообщения на сайте
AndaZ

super - es vadu no excel visus datus un tikko man tas nodsereja - partneris ALGAS!
Sindija
Sindija 26.01.2006 13:26
988 сообщений на сайте
Prieks, ka palīdzēju. Lai veicas!

Strādāt ar Jumi ir ļoti viegli, bet vēl vieglāk, ja zin dažādus knifiņus, kas atvieglo dzīvi.

Ja kas interesē attiecībā uz Jumi, esmu gatava palīdzēt!
Andaz
Andaz 27.01.2006 12:24
27892 сообщения на сайте
Andaz, paskaidro lūdzu vēlreiz par tām algām... Esmu iesācēja ar licencētu TJumi. Vispirms, kad algu saraksts ir gatavs tas jāgrāmato... Un arī tad, kad izmaksā (caur bankas kontu) Palīdzi lūdzu

Paldies jau iepriekš
Didija
Didija 08.02.2006 18:32
37 сообщений на сайте
Algas aprēķina - pēc tam nogrāmato D-72... K-5610, un arī nodokļus, protams.

Samaksas brīdī D-5610 K-banka vai kase.

Ja visas algas izmaksātas, tad pārbaudot kontu 5610 atlikuma tajā nevajadzētu būt. Ja ir - tad meklē kļūdu.

Ja visiem algas tiek maksātas uz kontu, tad, no algu saraksta var izveidot maksājumu uzdevumus automātiski - "rīki" - "algu izmaksa uz kontu" - norādi izmaksas datumu un kontu 5610 (vai kāds nu ir norēķiniem ar algu) un norādi norēķinu posteni (bankas kontu no kura skaitīsi naudu) un "labi". Automātiski izveidosies maks.uzd.visiemdarbiniekiem. Ieekonomēsi laiku:))
Andaz
Andaz 14.02.2006 15:22
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.