Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Tildes Jumis 2005 К списку тем

Tildes Jumis 2005
Kas tad īsti Tildes Jumī tiek uzskatīts par papildus bāzi:

- bāze, kas izveidota uz tā paša datora ,

- uz cita;

Vēlos sadalīt, piemēram, viena uzņēmuma bāze pēc hronoloģiskā principa - 2005. , 2006. utm., kā arī izveidot bāzes vairāku uzņēmumu grāmatvedības apkalpošanai . Vai kāds no minētajiem gadījumiem paredz iegādāties papildus TJ bāzi ? Izveidot papildus bāzes nav grūti, cita lieta - cik tas būs likumīgi .

Paldies !
Es
Es 25.01.2006 12:35
нет сообщений на сайте

Ответы (7)

manuprāt vairāku uzņēmumu apkalpošanai-jauns līgums ar Tildi
Santals
Santals 25.01.2006 12:41
120 сообщений на сайте
Ar Jumi var veidot daudzu uzņēmumu datu bāzes un par to nav papildus jāmaksā. Papildus licence jāpērk, ja vēlaties strādāt nevis uz viena datora, bet vairākiem. Ja, piemēram, ar programmu strādā uz 3 datoriem 3 grāmatveži, tad jānopērk pati programma un 2 papildus tīkla licences.
Ilzex
Ilzex 25.01.2006 12:51
2681 сообщение на сайте
Veidot jau var, bet bez maksas drīkst lietot vairākiem uzņēmumiem, ja licenci iegādājies grāmatvedis, citādi-katrai firmai sava licence.
Santals
Santals 25.01.2006 13:21
120 сообщений на сайте
Tādējadi, ja pareizi sapratu, ja firma veic grāmatvedības pakalpojumus citām juridiskām personām, pietiek ar vienu datorprogrammas retail versiju ar papildinājumu abonēšanu pie nosacījuma, ka strādāts tiek uz viena datora ?
Es
Es 25.01.2006 23:34
нет сообщений на сайте
Man ir ta - es pati pirku programmu un uz mana datora ir vairakas firmas - t.i. patreiz 2 firmas.

Man izplatitajs FREKO teica, ka, ja es veleshos vel klat citam datoram, tad man japiemaksa bus klat ka par papildus atlauju stradat uz papildus datora.

Savukart, ja Jus esat 1.uznemums tad tiesham ir ta, ka Jums japerk katram uznemumam atsevishki!
Sindija
Sindija 26.01.2006 14:28
988 сообщений на сайте
Tādēļ arī interesējos šeit, pie " ražotāja" par agru, nepasaudzēs !
Es
Es 26.01.2006 19:16
нет сообщений на сайте
Jumja grāmatvežu pēcpusdienā šīs jautājums daudzkārt tika apspriests

Jāperk papildus licenci papildus darba vietai -t.i. vēl vienam, diviem utt.datoriem kur tiks instalēts Jumis. Jūsu licencē ir norādīts datoru skaits kur var tikt instalētā programa.

Bet ja Jūsu uzņēmums sniedz gr.pakalpojumusdažādiem uzņēmumiem (dati tiek apstrādāti vienā datorā, atsevišķās bazēs), nav jāperk papildus licences.
Jlk
Jlk 08.03.2006 00:08
261 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.