Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Ziedojums un PVN К списку тем

Ziedojums un PVN
Cien.grāmatveži!

Pēc iepriekšējām diskusijām sapratu, ka pēc MK 534 19.13 punkta, likuma normas nav piemērojamas.

Bet šodien - Ņ.Podvinska seminārā skaidro, ka, ja iegādājoties šo preci - PVN tika atskaitīts kā priekšnodoklis, tad tagad zidojot šo preci - šis PVN jāuzrāda korekcijā un jāmaksā atpakaļ budžetā?!?

Vai es kaut ko neesmu sapratusi?
Evija
Evija 30.01.2006 15:46
нет сообщений на сайте

Ответы (3)

Es domāju tāpat kā Podvinska, jo šī prece vispār netika izmantota saimnieciskā darbībā.
Bima
Bima 30.01.2006 15:53
722 сообщения на сайте
Ну так это получаются расходы не связанные с хоз.деятельностью, поэтому предналог Вы списать не можете и его нужно "вернуть".
Amuil
Amuil 30.01.2006 17:14
26357 сообщений на сайте
Paldies,

un vēl pāris lietas, kam es nebiju pievērsusi uzmanību, un iespējams vēl kādam var noderēt:

1. Ja iesniedzot PVN precizējumu, samazinātais nodoklis tiek iemaksāts budžetā 5 dienu laikā - kavējumus un pamatparāda palielinājumu neaprēķina. nodokļi un nodevas 32.p.2prim daļa

2. ja rēķins par pakalpojumu izrakstīts 31.janv un saņēmējs uz rēķina neizdara atzīmi par saņemšanu 04.februārī - šo rēķinu var iekļaut janvāra deklarācijā, ja saņēmējs ir atzīmējis, ka rēķins saņemts 04.febr- šis rēķins iekļaujams februāra deklarācijā.
Evija
Evija 31.01.2006 10:21
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.