Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Ieņēmumi par iepriekšējo periodu К списку тем

Inara_p 31.01.2006 13:45
33 сообщения на сайте
33 сообщения на сайте
Ответы (16)
Vai Jūs izrakstījat avansa rēķinus?

Ingajeva 31.01.2006 13:48
254 сообщения на сайте
254 сообщения на сайте
sory, kļudījos

Ingajeva 31.01.2006 13:49
254 сообщения на сайте
254 сообщения на сайте
vispār mēs parasti gramatojam ieņēmumus, kad izrakstam rēķinu. vai jūs nevarat iegrāmatot janvārī?

Ingajeva 31.01.2006 14:06
254 сообщения на сайте
254 сообщения на сайте
Varbūt, ka gada pārskata precizējošie grāmatojumi (13.mēnesis):
D Uzkrātie ieņēmumi K Ieņēmumi
Vienlaicīgi Jūs noraktīsiet izdevumus, kas ir saistīti ar šā ieņēmuma gūšanu.
Janvārī:
D 2310 K Uzkrātie ieņēmumi un K 5721 (18%)
D Uzkrātie ieņēmumi K Ieņēmumi
Vienlaicīgi Jūs noraktīsiet izdevumus, kas ir saistīti ar šā ieņēmuma gūšanu.
Janvārī:
D 2310 K Uzkrātie ieņēmumi un K 5721 (18%)
Man jautājums pie Mu-maija-
Kāds tad varētu būt šis konts uzkrātie ieņēmumi? Biju VIDā ar jautājumu uz kuru mēnesi man ir jāattiecina ieņēmumi PVN atskaitē un kā tad ar gada pārskatu un skaidrojums bija šāds, ka decembra ieņēmumi ir jānogrāmato uz iepr. gadu ieņēmumiem, bet janvāra PVN arī ir jāparāda šie paši ieņēmumi. Kā tad man nokontēt? Nesaprotu?:-?
Kāds tad varētu būt šis konts uzkrātie ieņēmumi? Biju VIDā ar jautājumu uz kuru mēnesi man ir jāattiecina ieņēmumi PVN atskaitē un kā tad ar gada pārskatu un skaidrojums bija šāds, ka decembra ieņēmumi ir jānogrāmato uz iepr. gadu ieņēmumiem, bet janvāra PVN arī ir jāparāda šie paši ieņēmumi. Kā tad man nokontēt? Nesaprotu?:-?

Inara_p 31.01.2006 15:17
33 сообщения на сайте
33 сообщения на сайте
Ieņēmumu atspoguļošana un PVN deklarācija ir 2 dažādas lietas.
Ieņēmumus Jūs atspogiļosiet decembrī, bet PVN janvārī. PVN deklarācijā Jūs taču nerakstiet ieņēmumus, bet summas no kuriem aprēķināts nodoklis.
Konts varētu bū piemērām 2315 - Uzkrātie ieņēmumi
Ieņēmumus Jūs atspogiļosiet decembrī, bet PVN janvārī. PVN deklarācijā Jūs taču nerakstiet ieņēmumus, bet summas no kuriem aprēķināts nodoklis.
Konts varētu bū piemērām 2315 - Uzkrātie ieņēmumi
Что-то совсем уж запуталась. Услуга оказана в декабре, дата оказания услуги декабрьская, (пункт "(2) Pakalpojuma sniegšana ir notikusi, ja pakalpojums sniegts pasūtītājam vai atlīdzība par pakalpojumu saņemta pirms pakalpojuma sniegšanas.") А ПВН платить в январе, потому что счет выписан январем?
Тогда опять взникает вопрос: что же такое "дата оказания услуги" с точки зрения закона о ПВН? Просто "дата оказания" или как-то связана с налогом?
Ну все, заклинилась. Доходы декабрьские (закон о ПНП). А почему ПВН январьский? Только потому, что счет выписан январем? Тогда как же "дата оказания услуги" (закон о ПВН)?
А вы еще раз почитайте закон о ПВН. Должны выполняться два условия - услуга оказана и выписан налоговый счет.
soglasna s Albinoi

Shket 01.02.2006 16:04
560 сообщений на сайте
560 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть