Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kasē jāatspoguļo nauda, kā? К списку тем
Kasē jāatspoguļo nauda, kā?
Vajadzīgs parādīt, ka kasē piemēram ir Ls 1000, ko likt pretī? Var likt kā īpašnieka aizdevumu,bet labāk nē,bet kā vēl parādīt, kas tā par naudu? Varbūt kādas idejas?
Paldies jau iepriekš!
Ответы (12)
Nekā citādi gan laikam nevar - tikai kā aizdevumu. Ja nu vienīgi kāds klients ir iemaksājis avansu par pakalpojumiem. Tāds variants vēl var būt. Bet tad - kases čeks? Atkal problēma.
Если деньги по кассе в дебете, то по кредиту - откуда они взялись: заплатил покупатель, дал займ собственник. Если никто не заплатил, то откуда еще деньгам взяться, только если займ от собственника.
Kas Jums nepatīk pie īpašnieka aizdevuma?
Domāju, ka vislabākais būtu īpašnieka bez% aizdevums.
Женьги могут взяться тогда только из "тумбочки", если Вас не устраивает вариант безпроцентного займа от ипашниека.
Если при инвентаризации кассы обнаружились "лишние" деньги - может их на доходы К8ХХХ, да под налог?
Kompetententi darbinieki uzdod jautājumu, no kurienes īpašniekam tāda nauda, ja viņš saņem, piemēram, minimālo algu.
Aivareno, это уже проблема собственника, откуда у него деньги.
Kamēr nav bijusi 0 deklarācija, neviens nebāž degunu īpašnieku maciņos un nerēķina, kā no minimālās algas var ieguldīt firmā. Ja nu vienīgi netiek veikti tāda vēriena darījumi, kā, piemēram, Repšem. Bet arī viņa maciņš fin.insp.interesē tikai tāpēc, ka viņš vēl arī ir politiķis.:)
Мужика справшивают: - Откуда деньги берешь?
- Из тумбочки.
- А кто кладет в тумбочку?
- Жена кладет.
- А жена откуда берет?
- Как откуда? Я ей даю.
Я про это и имела в виду
Закрыть
Краткое описание нарушения