Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Avansa norēķini un vienkāršais ieraksts К списку тем

Avansa norēķini un vienkāršais ieraksts
Zinu kā notiek avansa norēķinu grāmatošana, ja ir divkāršais ieraksts. Bet tiko uzņēmos vest grāmatvedību vienkāršajā ierakstā un esmu mazliet neizpratnē. Kā tiek grāmatoti avansa norēķini ar avansa norēķini personu? Izsniedzu naudu un - uzreizi jāgrāmato uz izdevumiem? Bet es taču nezinu kas un vai vispār būs izdevumi!!! Vai vispēr ir iespējamas avansa norēķina personas, ja ir vienkāršais ieraksts?
Ilze.dz
Ilze.dz 06.02.2006 13:59
123 сообщения на сайте

Ответы (8)

Kad būs čeki, tad arī būs izdevumi. Izsniedzot avansa norēķinā vēl nav izdevumi.
Elita
Elita 06.02.2006 14:01
1310 сообщений на сайте
Bet ko tad man darīt ar izsniegto avansu? Nauda no kases taču ir izmaksāta!
Ilze.dz
Ilze.dz 06.02.2006 14:03
123 сообщения на сайте
Žurnālā rakstiet, ka iziet no kases un ienāk avansa norēķinā, bet to summu naparādiet izdevumos. Kad būs čeki, tad izies no avansa nor.unbūs izdevumu ailē izlietotā summa.
Elita
Elita 06.02.2006 14:07
1310 сообщений на сайте
Ja strādājat vienkāršajā uzskaitē, tad Jūs kārtojat grāmatvedību izmantojot saimniezisko darījumu ieņēmumu un izdevumu žurnālu, kur rakstat visus izdevumus un ieņēmumusattiecīgajās ailēs.

Jūs uzskaiti vedat pašnodarbinātai personai vai IK?
Lindinaa
Lindinaa 06.02.2006 15:50
116 сообщений на сайте
Ja tā ir privāt persona un ir pašnodarbinātais, vai IK īpašnieks, tad nekāds saimnieciskais avans nav jāveido, jo šīs personas savu naudu ņem kad grib un cik grib, tikai attiecīgajās ailējs jāieraksta.
Lindinaa
Lindinaa 06.02.2006 15:51
116 сообщений на сайте
Manuprāt tā kā vienkāršā ierakstā vispār nav kases grāmatas , bet kases darījumi tiek uzrādīti ieņēmumu un izdevumu žurnālā , tad tādi avansa norēķini vispār nav ir tikai no kases izejošā ar attaisnojuma dokumentiem izsniegtā nauda.Varbūt kļūdos?
Ilma
Ilma 06.02.2006 15:56
30495 сообщений на сайте
Nu lūk Lindinaa arī tā domā:)ka nav tādi avansa notrēķini pie vienkāršā ieraksta.
Ilma
Ilma 06.02.2006 15:58
30495 сообщений на сайте
Ilma, tieši, tā, abas vienādi domājam:) Man prieks.;)
Lindinaa
Lindinaa 06.02.2006 16:21
116 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.