Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis programma К списку тем
Irebe 10.02.2006 14:02
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (55)
Jā,Cleo, bankas dokumentos tur arī rociņas nav,bet kasē un parastajam grāmatojumam, tikko izmēģināju DEMO versijā ar klientu AAAA, viss sanāk.
Vijoliite 11.02.2006 22:00
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
es jau arī bankas dokumentus vadot tur ņēmos. Turklāt paskatījos jauno versiju, tur pie darbiniekiem ir arī aprēķini, bet darbā laikam nav vēl jaunākās versijas, jo pie darbiniekiem bija tikai trīs "lapiņas" (jaunaja versijā 4 lapiņas). Jāprasa būs par jauno versiju.
drusku nepieraksti ir no Tildes uz Zalkti, ka Zalktī pēc katra dokumneta ievadīšanas jānospiež "Saglabāt". Tildē aizverot tāpat saglabājās, bet Zalktī, ja Saglabāt vietā nospied krustiņu, tad nesaglabājas. Bet ar laiku pieradīsies.
kā arī tikai dažās vietās ir iespējama konta ievade no tastatūras (ar ciparim), nevis no izvēlnes. Bet jauninājumos nākošajos it kā šī iespēja jau tikšot paredzēta, lai kontus varētu ievadīt no tastatūras.
Vai jūs kolēģīši liekat uz dokumenta to grāmatojuma Nr.kasparādās,ka iegrāmatots ar NR.....?Man te sākumā muļļājoties daži dokumenti bija jāizdzēš,tā kā tie Nr.navpēc kārtas.
es lieku. BEt vai Jūs dokumenta kārtas numuru (hronoloģisko) redzat ievadot dokumentu? ES to redzu tikai, ja atveru hronoloģisko žurnālu.
Šī gada versijā, nospiežot "saglabāt" parādās šis numurs, pagājušajā gadā tādas ekstras nebija..........
Aivareno 11.02.2006 22:25
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Tad varbūt Jums ir versija, kas ir vecāka par šī gada janvāra.
Aivareno 11.02.2006 22:31
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Labrit!Šī gada janvāra versijā ir visa ievadāmā informācija no klaviatūras.Krietni ērtāk un ātrāk nekā bija.Jair daudz saņemšanas vai izdošanas dokumentu,arī 18%nav vairs jāvada,uzklikšķini un aprēķina.Un algas es vēl nebiju paskatījusies,tiešām tur ir atvaļinājumi.Nelieliem uzņēmumiem tiešām kļūst arvien ērtāka un labāka.
Vijoliite 12.02.2006 09:01
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
tad skaidrs, tā ir vecāka versija. Laigan nesen datorists lika it kā jauninājumus, nesaprotu ko tad viņš uzlika?
Jaunā versija ir no šī gada janvāra.
Aivareno 12.02.2006 10:49
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Bet kas par lietu, ka man taisni ar jauno janvāra versiju (gan pagaidām demo variantā) ir ķibeles, ka dokumenta reģistrācijas Nr. nerāda pēc saglabāšanas, bet var redzēt tikai hronoloģ.žurnālā. Pirms tam viss bija kārtībā. Varbūt bēc jauninājuma apmaksas būs viss OK.
Man ir tieši tāpat.Tā kā tikko sāku strādāt domāju,ka tā arī jābūt,jo kamēr nav saņemts oriģināls,man arī ir demo versija.
Jums jādara sekojošais:Parametri>administratora rīki>parametru uzstādīšana>pārējie dati>ieliekiet ķeksīti, lai šo numuru rāda.Un vis būs Ok.
Aivareno 12.02.2006 13:27
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Dīvaini.............
Aivareno 12.02.2006 22:06
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Man Zalktī klientu saraksts bija izveidojies alfabētiskā kārtībā, bet vēlāk ievadītie klienti šo kārtību izjauca.Tasmani mazliet kaitina- apgrūtina klientu meklēšanu.
Frezy 13.02.2006 11:15
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть