Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Par atvaļinājuma naudu. К списку тем

Par atvaļinājuma naudu.
Vai kāds algu grāmatvedis var pateikt vai man pareizi aprēķināta atvaļinājuma nauda? Strādāju iestādē ar noteiktu mēneša algu. Atvaļinājuma laikā iekrita 11.maijs(svētdiena) - Mātes diena, kas ar likumu ir svētku diena. Par šo svētku dienu man atvaļinājumu pagarināja par vienu darba dienu, bet grāmatvede šo dienu neapmaksā. Vai tas ir likumīgi?
Rudbekija
Rudbekija 02.06.2003 14:23
нет сообщений на сайте

Ответы (2)

Vai, vai esmu atvērusi nepareizo sadaļu, gribēju jautājumu likt pie Darba tiesībām! Nu piedodiet, piedodiet!
Rudbekija
Rudbekija 02.06.2003 14:40
нет сообщений на сайте
75.pants 9 daļa

Par ikgadējā apmaksātā atvaļinājuma laiku izmaksājamās samaksas summu aprēķina , dienas videjo izpeļņu reizinot ar DARBA DIENU SKAITU ATVAĻINĀJUMA LAIKĀ.

10 daļa

Ja aprēķinātā darbiniekam izmaksājamā mēneša vidējā izpeļņa ir mazāka par darbiniekam noteikto MĒNEŠA darba algu , darbiniekam izmaksājamā mēneša vidējā izpeļņa tiek pielīdzināta mēneša darba algai.
Amuil
Amuil 02.06.2003 15:31
26356 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.