Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Labriit kas tas taads veel par Starpkontu К списку тем
Labriit kas tas taads veel par Starpkontu
Starpkonts kaa starpaa vinnss ir starp, kuraa kontu starpaa vinnss darbojas. un vai vispaar vinnu juus izmantojat?
Paldies un uz redzessanos. NooB
Ответы (5)
Krājumu starpkonts. Konts - tiek izmantots krājumu grāmatošanā (norakstīšana/pieskaņošana) kā starpkonts, kurā ieskaitītās summas ar automātiskajiem grāmatojumiem - lietotājs var norakstīt uz nepieciešamajiem kontiem, pievienojot papildus kontējumus dokumentā. Programma šo kontu izmanto gadījumos, kad ar automatizācijas līdzekļiem nav iespējams noteikt, uz kādu kontu skaitīt noteiktas summas.
Nee man tas nav kraajumu starpkonts vienkaarssi starpkonts. Nesaprotu vinna funkciju. Ir debets un krediits no viena kota aizgaaju un otru viss. Nee te kaut kaads starpkonts. Paliidziet tikt skaidriibaa.
Programma šo kontu izmanto gadījumos, kad ar automatizācijas līdzekļiem nav iespējams noteikt, uz kādu kontu skaitīt noteiktas summas.--> Es neesmu programma liidz ar to iespeejams man nemaz nevajag vinnu izmantot?
monologs
ja nemaldos starpkontus izmanto valūtas konvertācijām. (Par cik valūtas man nav, nav gadījies izmantot starpkontus).
Закрыть
Краткое описание нарушения