Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pamatlīdzekļu nolietojums nodokļu vajadzībām -ZALKTĪ К списку тем
Pamatlīdzekļu nolietojums nodokļu vajadzībām -ZALKTĪ
Labvakar!
Vai kāds ZALKTIS lietotājs var palīdzēt ar padomu, ko darīt, ja pēc pamatlīdz. kartiņu atvēršanas ir redzams nolietojums finanšu grāmatvedībā, bet to neredz atskaitē, kur ir jābūt amortizācijai nodokļu vajadzībām. Kartiņās ir ievadīti procenti gan nodokļiem, gan finanšu grāmatvedībai.
Paldies!
Ответы (3)
Man rāda nolietojumu gan finanšu nolietojumu, gan nodokļiem. Nevaru iedomāties, kas Jums par vainu. Mēģiniet izdzēst nolietojumus un pēc tam atkal aprēņināt.
Man bija tāda pati problēma.Programma pati rēķina nolietojumu nodokļu vajadzībām.PL, kuri iegādāti 2004.gadā, ar tiem viss kārtībā-visu rāda, bet 2005.gadā iegādātajiem, programma nerēķina un kartiņā nolietojums nodokļiem neparādās.Domāju,ka kaut ko daru nepareizi.
Man rēķināja arī tos pareizi, kuri iegādāti 2005.gadā un pie tam dažādos mēnešos.
Закрыть
Краткое описание нарушения