Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Pamatlīdzekļu nolietojums nodokļu vajadzībām -ZALKTĪ К списку тем

Pamatlīdzekļu nolietojums nodokļu vajadzībām -ZALKTĪ
Labvakar!

Vai kāds ZALKTIS lietotājs var palīdzēt ar padomu, ko darīt, ja pēc pamatlīdz. kartiņu atvēršanas ir redzams nolietojums finanšu grāmatvedībā, bet to neredz atskaitē, kur ir jābūt amortizācijai nodokļu vajadzībām. Kartiņās ir ievadīti procenti gan nodokļiem, gan finanšu grāmatvedībai.

Paldies!
Ezermala2
Ezermala2 19.02.2006 17:24
50 сообщений на сайте

Ответы (3)

Man rāda nolietojumu gan finanšu nolietojumu, gan nodokļiem. Nevaru iedomāties, kas Jums par vainu. Mēģiniet izdzēst nolietojumus un pēc tam atkal aprēņināt.
Elita
Elita 19.02.2006 17:36
1310 сообщений на сайте
Man bija tāda pati problēma.Programma pati rēķina nolietojumu nodokļu vajadzībām.PL, kuri iegādāti 2004.gadā, ar tiem viss kārtībā-visu rāda, bet 2005.gadā iegādātajiem, programma nerēķina un kartiņā nolietojums nodokļiem neparādās.Domāju,ka kaut ko daru nepareizi.
Girla
Girla 20.02.2006 14:38
79 сообщений на сайте
Man rēķināja arī tos pareizi, kuri iegādāti 2005.gadā un pie tam dažādos mēnešos.
Elita
Elita 20.02.2006 16:21
1310 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.