Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

par grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu К списку тем

par grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu
Esmu reģistrējusies kā pašnodarbinātais,sniedzu grāmatvedības pakalpojumus , vai man arī sev jāizraksta rēķins par to ka es kārtoju savu grāmatvedību?
Merilda
Merilda 19.02.2006 19:43
21 сообщение на сайте

Ответы (5)

nē taču, vai tad Jūs no sevis iekasēsiet maksu par pakalpojumiem? Pašnodarbinātie un IK var kārtot grāmatvedību paši.
Cleo
Cleo 19.02.2006 19:49
19234 сообщения на сайте
bet toties reizi ceturksnī Jums no to firmu vārda, kurām sniedzat grāmatvedības pakalpojumus bez visām citām atskaitēm jāsniedz 4.pielikumspar Jums izmaksātajām summām (ko firmas samaksā Jums par pakalpojumiem).
Cleo
Cleo 19.02.2006 20:01
19234 сообщения на сайте
Labdien.

Vai tešam vajag nodot 4.pielikumuvai nepietiek ar to ka izraksti stingras uzskaites kvitis par iekasato naudu un nodod par to atskaiti un gada beigas IIN dekaraciju.Manbija vairakas parbaudes prasija tikai līgumu par apkalpošanu ar firmam ,licenzi uz Kentavru un manu reģistrācijas apliecību.
Puce
Puce 20.02.2006 11:31
нет сообщений на сайте
Nu Jums šis 4.pielikumsjānodod to firmu vārdā , kuras apklapojiet, jo firmām tās būs izmaksas fiziskām personām par ko ir jāpaziņo VID nododot attiecīgo pielikumu.
Ilma
Ilma 20.02.2006 11:51
30495 сообщений на сайте
Paldies.Jums tiešam tainiba bet šo lietu es biju palaidusi garam.Tagadnaks klat vel viena atkaite 10 firmam :-((
Puce
Puce 20.02.2006 12:39
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.