Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Nepabeigto ražojumu inventarizācija К списку тем

Nepabeigto ražojumu inventarizācija
Vai kāds nevarētu izpalīdzēt izmisušam lauksaimniecības uzņēmuma grāmatvedim! Man ir jātaisa nepabeigto ražojumu inventarizācijas akts (kam bija jabūt gatavam jau pagājušā gada ziemas sākumā), bet nav nekāds nojausmas kā tā veidlapa varētu izskatīties varbūt kādam ir kāds paraudziņš...

Ļoti lūdzu izpalīdzēt!!! Jau iepriekš LIELS PALDIES!
Ilzevr
Ilzevr 21.02.2006 15:53
149 сообщений на сайте

Ответы (2)

Es varbūt varētu, bet man gan tas aprēķins ir tikai angļu valodā.Bet visam aprēķinam pamatā ir pašizmaksas kalkulācija par katru kultūru. Tad var noteikt nep.raž. izmaksu atšifrējumu pa pozīcijām:

1.degviela rez.daļas pēc fakta

2.remonts+ dažādas tek.angāra izmaksas

darba izmaksas

amortizācija

apdrošināšana

zemes noma, nodoklis

šīs izmaksas tiek rēķinātas, izmantojot % likmi

3.materiālu izmaksas - sēkla, pesticīdi,min.mēsli.

Man gads slēdzās 30.septembrī un izmaksu % tiek noteikts ar koeficientu 0.17

Ja kaut kas nav skaidrs - prasi.
Genius
Genius 21.02.2006 16:11
31 сообщение на сайте
Paldies! Visas tavas uzskaitītās izmaksas es esmu jau saskaitījusi, bet es nezinu kādam ir jaizskatās tieši pašam inventarizācijas aktam, cik sīki tajā izmaksas atšifrē. Cik saprotu jāraksta apmēram tā:

Kultūra - apstrādāto lauku nosaukumi ar hektāriem un izmaksas uz šo kultūru vai apstrādes veidu.

Kā šīs aprēķinatas izmaksas jauzrada ?

a) pa tevis uzskaitītajām grupām

b) visas izmaksas uz kultūru kopā

c) izmaksas uz vienu hektāru reiz hektāri

Esmu tajā visā saputrojusies...
Ilzevr
Ilzevr 21.02.2006 16:45
149 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.