Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Zalktis un atvaļinājuma kompensācija К списку тем

Zalktis un atvaļinājuma kompensācija
Labvakar visiem,

ka pareizi ZALKTI ievadit atvaļinājuma kompensaciju darbiniekam kursh stradja, jo, ja datus saku vadit tikai ar 01.01.2006.
Sindija
Sindija 24.02.2006 20:39
988 сообщений на сайте

Ответы (7)

aprēķiniet atsevišķi un aprēķināto summu ierakstiet, izveidotajā algu sarakstā rindā artvaļinājuma nauda.
Cleo
Cleo 24.02.2006 20:41
19234 сообщения на сайте
PALDIES CLEO!

Man prieks, bet saprotu, ka laikam TEV ari ir daudz darbina, ja vakaros un brivdienas strada un vel pagusti atbildet un dalities padomos!

Malacis!

Vai TU strada uz abam programmam - , jo vienu bridi TU atbildeji par Tildes Jumis
Sindija
Sindija 24.02.2006 21:10
988 сообщений на сайте
nesen sāku strādāt ar Zalkti, nu un tā gadījās, ka arī bija jāieliek kaut kur aprēķinātā atvaļinājuma nauda. Izgāju no situācijas tā, jo par šiem darbiniekiem Zalktī vēl nebija savadīti iepriekšējo periodu dati.
Cleo
Cleo 24.02.2006 21:38
19234 сообщения на сайте
Cleo - man patreiz ir ta, ka abiem uznemumiem meginu datus no Excel tabulas savadit vienu Tildes Jumis un otru Zalktis, bet man liekas, ka ertak ir ZALKTIS,

protams - te nav vairakas funkcijas - statistikai utt.

Ka tev liekas?
Sindija
Sindija 24.02.2006 22:18
988 сообщений на сайте
par cik vairāk esmu strādājusi ar Tildes Jumi, tad ērtāks man šķiet Jumis. Jumī teiksim nospiežot atvaļinājuma naudas aprēķinu, tas pats automātiski tiek ievietots algu sarakstā, bet Zalktī mēģināju jauninājumu Atvaļinājumi, bet no šī aprēķina algu sarakstā šī summa nenonāk, tā tomēr jāieraksta ar roku.

Kā arī man nav saprotams, kāpēc Zalktī aktīva, pasīva un operāciju konti tiek dēvēti par parastiem kontiem, bet kases un bankas konti par kases konts, bankas konts. Cik esmu mācījusies grāmatvedību tādu jēdzienu kā parasts konts nebija. Tāpāt arī kases un bankas konti ir sintētiskie aktīva konti. Bet nu tas tā.

Plus Tildes Jumī man šķiet ir tas, ka algu rēķina tikai tad, kad ir sataisīta darba laika uzskaites tabula, un visi kas ir tabulā uzreiz parādās algu sarakstā, nevis jāpievieno pa vienam un vēlreiz ar roku jāieraksta nostrādātās stundas tiem,kam apmaksa ir pēc stundas tarifa likmes.
Cleo
Cleo 25.02.2006 08:34
19234 сообщения на сайте
Sveika - Mja - viela pardomam, jo es meginu patreiz vienlaicigi abas programmas.

Redzes kura dos labakas atskaites un iespejas. Protams, es patreiz vienkarshi dzenu no Excela tabulam datus programma.

LAI TEV JAUKA DARBA DIENA - , LAI ARI BRIVDIENA!
Sindija
Sindija 25.02.2006 11:21
988 сообщений на сайте
paldies, bet šodien gan nestrādāju, mēģinu kaut nedaudz apgūt ceļu satiksmes noteikumus, vismaz tik daudz, cik kursos jau izņemta teorija. Joprojām testos ir daudz kļūdu.
Cleo
Cleo 25.02.2006 12:31
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.