Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Internetbanka К списку тем

Zane_g 03.03.2006 13:03
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Ответы (8)
Interbankas maksajuma uzdevumus var uzskatit par orginaliem. Bankas zīmogu nevajag. No bankas jāizņem izdruku par mēnesi- apgrozījumu. Tas arī apstiprinās jūsu vektāš operācijas interbankā.

Biruta.kljava 03.03.2006 13:07
22 сообщения на сайте
22 сообщения на сайте
Manuprāt tas ir ne tikai lieki, bet arī neizdevīgi, ja rakstot *Es tomēr ņemu arī oriģinālus no bankas.* domājāt par maksājuma uzdevumiem > maksa lielāka un arī banku līdz ar to tik operatīvi, kā iespētu sakārtot bez m.u. ņemšanas no bankas, - nevar.
Bet, ja nu mazs uzņ. - tad tas tā...
Bet, ja nu mazs uzņ. - tad tas tā...

Liepupe 03.03.2006 23:07
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Sakot, ka "es tomēr ņemu arī oriģinālus no bankas", es biju domājusi konta izdrukas par mēnesi. Jo no Inese_a jautājuma es sapratu, ka runa iet tieši par to.
Katrs dara, kā viņam škiet pareizāk.
Katrs dara, kā viņam škiet pareizāk.

Liepupe 04.03.2006 20:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Man ir Unibanka.Unizdruka no internetbankas ir identiska ar bankā doto.Lainevajadzētu tērēt savu tinti un papīru:), tad es ņemu to no bankas.Tādēļ, ka nepaņemšu izrakstu man konta apkalpošanas maksu nesamazinās.:)))

Aivareno 05.03.2006 08:50
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
И вправду, Айварено. Теоретически в распечатках с интернета есть все необходимые реквизиты. А, уж если выписки официальные действительно уже оплачены - почему бы сопротивляться их взять

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть