Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācijas aizpildīšana К списку тем

Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācijas aizpildīšana
Situācija: ārvalstu rezidentssaņem ienākumus Vācijā un Latvijā. ir jāsastāda IIN deklrācijas,vai ir deklarācijas jāraksta neapliekamais minimums, sociālās iemaksas un IIN 25%. Cik ir zināms, Latvijai ar Vāciju ir noslēgta konvencija par dubulto nodokļu uzlikšanu....

Aizpildīšu D, D1, D2 deklarācijas, varbūt vēl kādas ir jāaizpilda. Palīdziet man atrisināt šo problēmu. Liels paldiesiņš jau iepriekš. Esmu Jums ļoti pateičigā, ka esat vienmēr atsaucīgi.
Ilzuks
Ilzuks 27.06.2003 13:47
17 сообщений на сайте

Ответы (2)

Viņš ir LR rezidents vai ārvalstu rezidents?

Man liekās , ka IIN deklarācijas aizpilda tikai LR rezidenti.
Amuil
Amuil 27.06.2003 14:02
26356 сообщений на сайте
Tā ir vācijas pilsone, kas gada laikaa vairaak nekaa 183 dienas atrodas aarpus Vācjas un strāda vācu kompaanijaa Latvijaa, alga tiek maksāta no latvijas un galvenokārt no Vācijas. Vai persona skaitaas LR rezidents, vai ne?
Ilzuks
Ilzuks 27.06.2003 14:14
17 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.