Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Gada parskats BIEDRIBAI
vai kads no vietejiem viedajiem gramatveziem man varetu palidzet tikt skaidribaa, kas isti ieklaujams biedribu gada parskataa??
neko nevaru atrast un esmu pavisam apmulsusi. Vai tad nav taa, ka viss kas saistits ar ieprieks pastavejusajiem sabiedrisko organizaciju noteikumiem ir zaudejis speku??? Taa tak butu logiski?? Bet es neko nespeju atrast par biedribaam:((( nu ko lai dara?? bet tulit nak revidents un es pat nezinu kaadi tieshi dokumenti nepiecieshami:(
varbut variet izpalidzeet? ja nu gadijumaa ir kads labs padoms vai varbut paraudzini, ludzu esiet tik milji un atsutiet man uz meilinju :
femme@inbox.lv
Ответы (7)
Es jau vienai Jūsu kolēģei sameklēju šo dokumentu tāpat vien. Areče - nosaucas viņš ...
spēkā esošs no 05.08.2000
LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU KABINETS
01.08.2000 Noteikumi nr. 251
Rīgā
Noteikumi par sabiedrisko organizāciju, to apvienību un arodbiedrību gada pārskatiem
un to var atrast
www.likumi.lv
... Varat pameklēt šo tēmu tepat forumā, bet bilances paraugu www.***censored*** veidlapu sadaļā.
Nu jaa, bet vai tas pats vel aizvien ir speka ari attiecibaa uz biedribaam??? jo no si gada jau vairs nav tadu "sabiedrisko organizaciju"... nu tak lidz 1.janvarimvisaam bija japarregistrejas... tad kaa paliek - attiecinaas visi tie pashi noteikumi, kas agraak uz so????
Saprotu, ka attiecas uz biedrībām. Man ar tām nav nekāda sakara, bet Jūs varat pati sameklēt to dokumentu, ar kuru noteiktas šīs pārmaiņas un apskatīties gan saistītos dokumentus pie tā, gan pārejas noteikumus. Vajag darboties un meklēt - ko gan vairāk varu ieteikt.
Galu galā foruma tēmā, kas veltītas biedrībām varētu būt pieminēta arī Jūs interesējošā nianse.
nee, nebija .. jeb nu neredzeju vismaz.. laikam jau acis vairs neraada
Tad sac visu ar jaunu dienu un ... lai veicas!
ai, tomeer atradu gan.. paskatijos velreiz sab.org.sadalaaun tiesaam, bisku cita jautajuma sakaraa, bet tomeer atradu noraadi uz VID atbildi, ka jaa - biedribas un nodibinajumi turpina gatavot parskatus saskanaa ar to sabiedrisko orhanizaciju likumdoshanu...
paldies visiem!!
Закрыть
Краткое описание нарушения