Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Avansa norēķins
sakiet lūdzu, ja man uz gada beigām 238 paliek ar "-"zīmi 390.00Ls. tas ir uzņēmums nav izmaksājis darbiniekam avansa pārmaksu. Kur man viņu bilancē rādīt?
vai man ir jāveic papildus grāmatojums no 2380 uz 5550(parādi personālam)?
Ответы (22)
Es atstāju K2380 pie īstermiņa citiem kreditoriem.
Bet kur bilncee vinnus likt, tos 390Ls?:(
Вам ответили - pie īstermiņa citiem kreditoriem.
Es citādi meprotu atbildēt (pasīvā pie īstermiņa kreditoriem).
Aaa, taatad vinns ir 2380 kontaa, bet bilancee pie iisterminna saistiibaam. un tad kad pielikumaa raksta atssifreejumu, tad uzraada 2380kontu. Es pareizi sapratu?
Nu jā, konta 2380 kredītu (tajā kontā var būt arī kredīta atlikums - uzņēmuma parāds av.nor.pers.).
Bilancē parāda pasīvā pie īstermiņa kreditoriem (kontu gr. 5.5). Bet nākamā gada 1. darba dienā to pārgrāmato atpakaļ uz kontu 2380.
Man jau arii taa likaas ka taa buutu pareizaak. Un tad kad raksta atssifreejumu tad 5.5 grupaa ieraksta ka paraadi pret personaalu, un vajag uzraadiit kontu 2380?
Да зачем переконтировкой заниматься в первый рабочий день? Кореектнее, конечно, будет отразить в учете по К55ХХ, при оплате этого долга работнику и закроете этот остаток.
Avansa norēķinu (!) summu pārnes uz kontu K 55** tikai tādā gadījumā, ja atlikums tajā ir pārmaksa no uzņēmuma puses uz taksācijas perioda beigām. Bet uzskaite par viena veida darījumiem (š.g. - avansa norēķiniem) var būt izmantojot tikai vienu kontu (š.g. 2380, kas ir kontu plānā.
Dariet tā. Esmu atstājusi to pašu 238 kontu un problēmu nekad nav bijis.
Я тоже оставляю, в программе остаток 2380 привязан к краткосрочным кредиторам (ленб делать лишние телодвижения), проблем не возникало.
Man tieši tāpat, Valterin.
Es daru tā, kā rakstīju, un arī ... no problem.
Nu jautra dzīve mums - grāmatvežiem. Saulīte spīd, darba un problēmu netrūkst... :). Veiksmi visiem šajā jaukajā pavasara dienā!
Tiko izlasiiju visus komentārus, ja no saakuma veel zinaaju ko dariit, tad tagad atkal esmu tur pat kur biju:)
Jaa, cik cilveeku tik viedokllu, un kurss ir pareizais kas to lai zin, galvenais lai nebuutu probleemu:)
Bet tik un ta, kaa tad lai es bilancee rakstu tos 390.00Ls ar miinus ziimi?
Kāpēc mīnus zīme? Tas būs atlikums konta kredītā (bilances pasīvā - vai nu 55 konts vai 238 konts).
es bilanci taisu 2 gadu, un man ir gruuti dazzas lietas saprast. Taa kaa atvainojos par mullkkiibaam:)
es saprotu taa
virsgraamataa man paliek 2380 kontaa krediitaa 390.00.(tas ir uznneemums paraadaa)
Bet bilancee es rakstu rindinnaa pie iisterminna saistiibaam.
un kas tad man ir jaaraksta pie bilances atssifreejuma??
Parāds avansa norēķinu personām (vai personai)
Закрыть
Краткое описание нарушения