Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis К списку тем
Daceroze 22.03.2006 12:22
110 сообщений на сайте
110 сообщений на сайте
Ответы (10)
www.zalktis.lv var iepazīties ar demoversiju. Grūti spriest par to vai Jums šī programma derēs. Manuprāt, nelielam uzņēmumam ļoti labs variants.
Girla 22.03.2006 12:37
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
Cenai loti atbilstosa programma, viegli saprotama. Protams, ir ari dazadi knifi, kas nepatik.
Sol11 22.03.2006 12:40
342 сообщения на сайте
342 сообщения на сайте
Es sāku strādāt ar zalkti 2005.g.beigās. Maziem uzņēmumiem sakarīga programma. Ir nedaudz vairāk roku darbs, ja salīdzina ar Tildi. Toties kontu piesaiste vienkāršāka, apgūstama ļoti viegli.
Esmu galīga nejēga un šogad sāku Zalktī, pagaidām liekas ka apmēram viss ok, patīk:)
Annuza 22.03.2006 12:50
41 сообщение на сайте
41 сообщение на сайте
Esmu apmierināta ,sāku strādāt tikai šogad.Pagaigām pilnīgi visu neesmu apguvusi.
Liliome 22.03.2006 14:21
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Man arii vajag mazam uznneemumam, lai var redzeet kontu apgroziijumu, virsgraamatu. nu un kases, bankas, av.nor lai nebuutu jaataisa ar roku.
Sakiet luudzu, kaa juus vinnu uzinstaleejaat passi vai jums paliidzeeja kaads datorspeciaalists?
Sakiet luudzu, kaa juus vinnu uzinstaleejaat passi vai jums paliidzeeja kaads datorspeciaalists?
Daceroze 22.03.2006 17:30
110 сообщений на сайте
110 сообщений на сайте
pašiem nav nekā sarež''gita uzinstalēt, manuprāt bija pat paskaidrojumi kā to izdarīt, palūkojiet www.zalktis.lvlapā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть