Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Tore lūdzu atsaucieties.... К списку тем

Tore lūdzu atsaucieties....
Es tikai mēģinu Zalkti.Manar Zalkti neiet kā gribētos, kur kļūda/ Ievadot bankas atskaiti, kases grāmatā parādās izņemtās summas no bankas ar bankas ieraksta kārtas numuriem, Rakstot kases ieņēmumu summas-kases grāmatā viss ir dubultā ?
Inesp
Inesp 22.03.2006 14:03
58 сообщений на сайте

Ответы (9)

Jāraksta tikai vienu reizi vai nu pie kases vai pie bankas. Vismaz es tā daru. Citādi iet dubultā.
Ilma
Ilma 22.03.2006 14:10
30495 сообщений на сайте
neraksti abās, raksti tikai kasē un automātiski tas parādīsies bankā
Tore
Tore 22.03.2006 14:11
981 сообщение на сайте
Rakstot bankas dokumentiem grāmatojumus un ievadot datorā,Jūs Jūs ieejat "Bankas dokumentos" un uzliekat tās dienas datumu, kuras izdruku Jūs apstrādāsiet, un tur Jūs redzēsiet,kādi maksājumi Jums tajā gan iegājuši gan izgājušiArī MU Jums taču aiziet ar grāmatojumiem,tāpat arī kases ieņēmumu un izdevumu orderi ar grāmatojumiem.Un tad viss sanāks.
Vijoliite
Vijoliite 23.03.2006 06:33
1711 сообщений на сайте
Bet kā es varu dabūt kases ieņēmuma orderus, ar kādiem numuriem tie ies?, jo man kasuzrādījās dokumenta numurs tāds kā sanāk pēc bankas , bet tas protams neatbilst kases numuriem
Inesp
Inesp 23.03.2006 08:12
58 сообщений на сайте
tāpēc jau vajag kases orderus taisīt caur kases dokumentiem nevis bankas dokumentos. Stornējiet to bankas dokumentu, vai uz tā bāzes izlabojot summas un kontus izveidojiet jaunu bankas dokumentus, bet kases dokumentos sagatavojiet par šīm summām, kas tiek iemaksātas bankā no kases un otrādi - izveidojiet kases orderi. Zalktī kā arī citās programmās kases orderi numurējas automātiski hronoloģiskā secībā no gada sākuma atsevišķi kases ieņēmumu orderi un kases izdevumu orderi.
Cleo
Cleo 23.03.2006 08:22
19235 сообщений на сайте
Es domāju, ka kases dokumentu un hronoloģiju VID vai kādam citam ir visvieglāk pārbaudīt,vai kase tiek vesta regulāri,tāpēc es par pamatu katru dienu slēdzu un grāmatoju kases dokumentus,jo tas tā ir jādara,un tad pārējie grāmatojumi.Lai arī dienu vai divas vēlāk, bet hronoloģiskā secībā - vispirms kasi pa datumiem pēc kārtas. Līdz ar to arī bankā iegūsiet visus grāmatojumus saistītus ar naudas kustību uzņēmumā. Kases orderiem jābūt pēc kārtas numurētiem, un tādi viņi arī būs,ja Jūs vispirms sakārtosiet kasi.Untad "Kases grāmatā" ieejat Sistēma > Pirmsdrukas apskate, un tur Jūs redzēsiet kases grāmatu un kases orderu reģistrācijas žurnālu. Stāstu Jums to tāpēc, ka pati ilgi to nezināju, kamēr nejauši atklāju.
Vijoliite
Vijoliite 23.03.2006 09:15
1711 сообщений на сайте
Piekrītu Cleo un Vijoliite
Tore
Tore 23.03.2006 09:38
981 сообщение на сайте
Paldies! Mēģināšu pēc jūsu padoma un ceru ,ka beidzot sanāks.:)
Inesp
Inesp 23.03.2006 13:37
58 сообщений на сайте
Sanāks jau sanāks!!
Tore
Tore 23.03.2006 14:24
981 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.