Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tilde Jumis
Labdien. Sakiet lūdzu, kā Tildē avansu norēķiniem var norādīt saņemtu naudu no kases. Būšu ļoti pateicīga par palīdzību.
Ответы (16)
Izrakstiet kases izdevumu orderi uz av.nor.kontu(D238.. K261) un būs OK.
Ir izrakstīts izdevumu orderis no kases, K2610 un D2380, bet nav OK.
Tā nevar būt. Varbūt Jums ir vairākas avansu nor.personas bet nokontēts uz nepareizo av.nor.pers.?
Nē, neizdevās. Avansu norēķinā neuzrāda ka ir saņemts no kases, bet rāda ka ir pārtēriņš.
Vai kontējumu noņēmāt? Tikai pēc tam vajag pa jaunu kontēt. Vai datums pareizs?
Kur kontējumu nonemt? Datums iŗ tāds, kad no kases izsniegta nauda
Varbūt no kases izsniedzāt martā, bet avansu noreķins februāris. Tad arī būs pārtēriņš.
Paskaties konfigurācijā, tur vajadzēja aķeksēt, ka av.norēķinā atlikumu rēķināt uz dienas beigām, vai kaut kā tml.
katrai norēķinu personai jāizveido savs avansa norēķina konts, kurš jānorāda (ar klikšķi) avansa norēķinu labajā pusē zem uzņēmuma nosaukuma un reģ.numura
un ja avansa norēķina personas ir 100?
Es neveidoju katram savu un ļoti labi iztieku. Kād''eļ piegružot kontu plānu ar liekiem kontiem?
es ar to nesaprotu. Tildee tachu bija kaut kaadi objekti ar ja nemaldos...
Parast cenšos avansa norēķina personai naudu neizzsniegt mēneša pēdēja dienā , tad TILDE norāda to kā nākamajā mēn saņemtu
Arī tad, ja naudu izsniedz mēneša pēdējā dienā - avansa norēķinā rāda. Man šajā jomā nav bijušas problēmas. Tikai tad, ja vispirms ir ievadīti čeki un ir nospiests "kontēt", lai ko mainītu ir jānoņem kontējums un atkal pa jaunu jākontē, tad parādās izmaiņas (saņemta nauda).
Lasu forumu un mācos .paldies
Закрыть
Краткое описание нарушения