Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Nelaimes gadījums darbā! К списку тем

Nelaimes gadījums darbā!
Labdien, grāmatveži un citu pfofesiju pārstāvi.

Situācija sekojoša darbinieks darba laikā Pl. 16:10 cieta avārijā vienkārši noslīdēja no ceļa, izsaucām policiju un tika konstatēts fakts, cilvēks tika nogādāts slimnīcā un tur tika sniegat medicīniskā palīdziba,uzņēmums šos izdevumus vēlas apmaksāt, kā rīkoties man kā grāmatvedim, vai es šos čekus varu cilvēkam apmaksāt no uzņēmuma kases, pievienojot klāt policijas ziņojumu vai kaut ko tamlīdzīgu un vai nav vajadzīgs rīkojujms par šādu apmaksu?
Mazulite
Mazulite 24.03.2006 09:50
192 сообщения на сайте

Ответы (5)

Es vienkārši šim cilvēkam izmaksātu 90,- Ls ar nodokļiem nepaliekamu pabalst un uzņēmumam uz ar saimn. darbību nesaistītiem izdevumie. Jo ar saimniecisko darbību šie izdevumi tā vai tā neskaitīsies saistīti.
Ilma
Ilma 24.03.2006 10:02
30495 сообщений на сайте
Tur vienkārši ir divi čekiņi par rengenu un pacienta iemaksu (LVL 4.50), es domāju izmaksāšu to naudiņu no kases un grāmatošu uz ar saimn. darbību nesaistītiem izdevumiem (8.. grupu) It kā jau muļķīgi tos 4 latus likt pie cilvēka algas(kā neapliekams ar nodokļiem), bet vai var nelikt?
Mazulite
Mazulite 24.03.2006 18:14
192 сообщения на сайте
Manuprāt , ja nenoformē kā pabalstu šim darbiniekam , tad tas ir darbinieka gūtais labums un jāliek pie algas un jāietur nodokļi.Es tad noformētu kā pabalstu šim cilvēkam 4,50Ls un nekādus čekus.
Ilma
Ilma 25.03.2006 12:28
30495 сообщений на сайте
Согласна с Илмой.
Albina
Albina 25.03.2006 22:07
64739 сообщений на сайте
Mums ari bija nelaimes gadijums darba. Vajag obligati pazinot Darba Inspekcijai.

Un visus čekus vinam apmaksas sociki. Bet jus varat izmaksat pabalstu.
Oliy
Oliy 28.03.2006 12:46
1041 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.